|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
Λοιπόν σήμερα υπήρξε πρόοδος επιασα μια αχιβαδες έναν αμμοαστερια και έναν αρσενικό ανεμωνογοβιο Μεταφέρθηκαν τα ζωντανά Στήθηκε το ενυδρείο Έριξε ένα καπάκι special blend ζωντανά άμμο και βράχο και νεκρό κορραλοβραχο Ερωτήσεις Τι ταΐζω τον γοβιο και τον αστερία Τα σαλιγκάρια πως ξέρω ότι βρίσκουν τροφή Οι Ποσειδώνιες τι απαιτούν , διάβασα θέλουν πλούσιο βυθό, να τοποθετησω κοντά τους υπόστρωμα για φυτά που εχω από το φυτεμενο μου? Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον! πανω που σκεφτομουν αν εχεις προχωρησει το project
![]() Πως επιασες τον γοβιο? εγω δεν εχω καταφερει να πιασω, και ξερω 2 σε μια λακουβα που τους βρισκω καθε φορα εκει Και πως ξερεις πως ειναι αρσενικός ![]() O γοβιος κ ο αστεριας αλλα και τα σαλιγκαρια τρωνε τα παντα, οτι τροφη υπαρχει κατω θα την φανε pellets ,φυλλαρακι γαριδες οτι παει στον πατο Για τις ποσειδωνες δεν ξερω , δεν τα παω καλα με φυκια κτλ Και χωρις φωτος?? απαραδεκτος!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 Λιτρα μεσογειακό | manolischania | Μεσογειακό | 101 | 27-06-12 22:32 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |