|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε φυτεμένο θέλεις το φίλτρο να γυρνάει περίπου 10 φορές τα λίτρα σου.
|
|||
|
|||
![]()
Η αντλία του φίλτρου (εσωτερικό) είναι 600 lit/h.
Για το co2 είναι 300 lit/h και θα την αντικαταστήσω με μία 450 lit/h. Έχω μία στα 800 και την είχα βάλει δοκιμαστικά αλλά το ενυδρείο εγινε πλυντήριο και δε θέλω να πάω σε τόση πολύ κυκλοφορία... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι λιγο υπερβολικη τοση κυκλοφορια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αν μπορεις αγορασε Αο.... ειναι η μονη λυση... Για φυτα και ψαρια..εχεις σκληρο νερο οπως και εγω . Εγω εχω σκληροτερο 24 gh 22kh. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 12-06-18 στις 21:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχουμε πει Νίκο, δυστυχώς έχουμε πολύ σκληρό νερό. Η αο αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμμεσα σχέδια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είχα παραγγείλει drop checker προς το τέλος Μαϊου, διακτινίστηκε και ήρθε σε 18 μέρες. Ο drop checker που πήρα είναι ο παρακάτω αλλά δεν καταλαβαίνω τον τρόπο χρήσης
![]() https://www.ebay.com/itm/Aquarium-CO...72.m2749.l2649 Αρχικά δεν βλέπω να ζητάει πουθενά νερό με συγκεκριμένη σκληρότητα (kH4). Στην περιγραφή του ebay (description) λέει απλά να βάλω δύο, couple, σταγόνες και νερό στο φιαλίδιο... Τί νερό, πόση ποσότητα? Στο μπουκαλάκι γράφει οτι θα ελέγξει περίπου 15 (ή ανάλογα με την πραγματική ποσότητα) σταγόνες στο φιαλίδιο και οτι δεν χρειάζεται να προσθέσω νερό... Πως το δουλεύω, έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάτι παρόμοιο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |