|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος Παράμετροι, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα , εβαλα λιγες ακομα πετρες για τα gobi αμα δω οτι εχω προβλημα θα το φορτωσω και αλλο , εστρωσα τα ξυλα εβαλα αλατι 1007 αλαγες νερου και προσθεσα μετα απο 2 ωρες προσαρμογη 5 molly δεν ειναι βιοτοπικα αλλα μου αρεσουν , αν δω οτι πεφτει ξυλο με τα puffer θα πανε πισω στο μαγαζι....και αυριο θα βαλω τα νεα ψαρακια αμμωνια ειχα ελαχιστη εως μηδενικη θα εχω το νου μου για αμμεση αλλαγη νερου αν χρειαστεί , ph7.8 θερμοκρασια 25 και μεχρι να βρω μαγγροβια θα βαλω μεσα ανουμπιες η κερατοφιλο για τα νιτρικα αυτα......τοσα χρονια ειχα ψαρια θυρευτες ενα ενυδρειο ενα ψαρι , σαν το ενυδρειο με κινηση δεν εχει εχω τρελαθει χαχαχααχχ!!!! πως σας φαίνεται??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(κοινωνικό) Σχεδόν έτοιμο... | Madias N. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 12-06-14 13:51 |
Υφάλμυρο | Racikos | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 1 | 16-04-14 14:25 |
Ξύλο ή Πέτρα σε υφάλμυρο με Molly? | Lazos | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 2 | 18-09-13 22:04 |
Σκέψεις για υφάλμυρο ελληνικό βιοτοπικό | neos | Εύκρατη ζώνη | 1 | 26-02-13 17:26 |
Μετατροπή γλυκού νερού σε υφάλμυρο | TIMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 12-07-11 08:35 |