|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απορία άσχετου... έχεις ενυδρείο 105 λίτρα και πήρες σκίμμερ για 80-120 λίτρα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα τυπικα μεσα στο οριο ειμαι , το 105 ειναι αναμεσα 80-120 Και ενα δευτερο βασικο ,θελω να το βαλω μεσα στο sump που ειναι πολυ μικρο 20 λιτρα μονο Εψαχνα δηλαδη να ειναι και οσον το δυνατον μικροτερο σε ογκο Δεν ξερω αν επρεπε να παρω μεγαλυτερο αν ισχυει δηλαδη οτι για τα φιλτρα Θα το εχω αυριο και θα δειξει |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου λέει ότι... ΔΕΝ είσαι μέσα στο όριο.
ΔΕΝ σου κάνω τον γνώστη (γιατί τώρα "ψάχνομαι", για το δικό μου)... αλλά ΑΝ έχω καταλάβει καλά... το να είναι μεγάλο, είναι απαραίτητο (ότι με τα φίλτρα δηλαδή).- |
|
||||
|
||||
![]()
ok αλλα ειπαμε με κοστος 18ευρω + τοσο μικρο μεγεθος δεν υπαρχει κατι αναλογο
Μπορει να μην κανει 100% δουλεια αλλα ενα 50% θα το κανει Μου ηρθε σημερα και το εβαλα προσωρινα μεσα στο ενυδρειο (οχι στο sump αφου περιμενω συντομα τα γωνιακο ρακορ για να μπουν στις τρυπες) το ρυθμισα και φαινεται να δουλευει πολυ καλα Θα δειξει και μελλοντικα θα σας πω τα αποτελεσματα |
|
||||
|
||||
![]()
Η άποψη μου ήταν πάντα... εκπτώσεις σε κάποια πράγματα ΔΕΝ χωράνε... και το ενυδρείο είναι στην λίστα (πόσο δε μάλλον... το θαλασσινό).-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano ενυδρειο τιμη... | mere1313 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-05-12 12:26 |
Το nano ενυδρειο της dennerle σε 7 βηματα | kanarini | Γαρίδες | 4 | 18-12-08 23:03 |
Nano ενυδρειο | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 25-02-07 00:43 |