|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εδω δε βρισκαμε ενα τζαμι 3 μηνες, τωρα βρεθηκαν τοσα πολλα??? ![]() ![]() ![]() ε ρε γλεντια !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη που πηρα την πρωτοβουλια να το δημοσιευσω το ενα ειναι δικο μου και το αλλο μαλλον θα γινει δεν ειναι σιγουρο καλο θα ειναι να το μαθει ο κοσμος για τους λογους που εχω προαναφερει. θα σου στειλω ενα πμ να σου πω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos23 : 20-03-06 στις 16:43 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αρκει να υπαρχουν ατομα που θα βαλουν πλατη. Και εννοω και για αλλα που ειναι να γινουν στον χωρο του συλλογου. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε τακη απλα ειμαι καινουριος ακομα και μπαινω στο κλιμα οποτε πρεπει να ειμαι μαλλον λιγο πιο προσεκτικος
|
|
||||
|
||||
![]()
μα ποιος σου ειπε οτι πειραζει που το ειπες?
απλα παραξενευτηκα για δικους μου λογους. ![]() μακαρι να ειχαν ...κι αλλοι την ορεξη και το μερακι για τετοια πραγματα!! λεω εγω τωρα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως η αρχική ιδέα δεν είναι κακή... μόνο μια TV λείπει που ίσως φέρει κάποιος μαζί του. Τώρα δεν είναι και απαραίτητο να δούμε την ομάδα μας (CL).... μπάλα να δούμε και τα υπόλοιπα που την συνοδεύουν ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μεράκι έχουμε, όπως επίσης και όρεξη (το ΣΚ που πέρασε κάναμε αρκετή δουλίτσα στο σύλλογο). Αυτό που νομίζω ότι χρείαζεται είναι κίνητρα για να έρχονται όλο και περισσότεροι στο χώρο μας και φυσικά αφύπνιση... Ξυπνήστε βρεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|