|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως ειναι 15λεπτο;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται Δημήτρη κάποιοι χρονοδιακόπτες είναι ανα 15λεπτο αλλά έχουν 2 σκάλες στην ίδια ρύθμιση , δηλαδή πρίν πάει τέρμα κάτω πάει και στην μέση το δοντάκι . Αλλά εχει και ψηφιακούς που βάζεις και δευτερόλεπτα .
Πλάκα μας κάνεις εεεε ?? έλα πές την αλήθεια ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οχι αρτεμισια μου .ψαχνω 5λεπτούς χρονοδιακοπτες αλλα δεν εχω βρει.αυτο που εστειλε το παιδι ειναι 5λεπτου;;;ψυφιακους ξερω κ εγω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω βρε Δημήτρη και εγω τέταρτου έχω ενα με δοντάκια αλλά χωρίζει στην μέση ο χρόνος 7 λεπτο δηλαδή
![]() Οι άλλοι μου είναι ψηφιακοί ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ασε το τοτε να γραψει το παλικαρι σ παρακαλω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δίκιο ο Δημήτρης.
Μόνο με ψηφιακό μπορεί να το κάνει. Δεν την είχα δει ποτέ αυτή την λεπτομέρεια μιας και δεν είχε χρειαστεί να ρυθμίσω ποτέ 5λεπτο. Οι μηχανικοί χρονοδιακόπτες έχουν βήμα 15 λεπτά. Τρομερή παρατήρηση Δημήτρη ευχαριστώ. Ελπίζω η φίλη να έχει ψηφιακό για απόψε. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχη στην αλλαγη που θα κανεις παντως να μην εχει το νερο μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας με του ενυδρειου (μεχρι 3-4 °C πτωση θερμοκρασιας ενυδρειου θα προτεινα). Μην πας να ριξεις αποτομα την θερμοκρασια γιατι θα στρεσαριστουν τα ψαρια και θα υπαρξει προβλημα.
Πρεπει παντως να ειναι αρκετα μεγαλος ο θερμαντηρας σου (τουλαχιστον 75watt) για να καταφερε να φτασει τη θερμοκρασια σε επιπεδα καλοκαιριου μεσα στον χειμωνα... Αλλος ενας λογος που δεν πρεπει να βαζουμε πολυ μεγαλους θερμαντηρες γιατι αν κολλησουν...φτιαχνουμε κακαβια που ειπε κι ο φιλος παραπανω... ![]() Εκτος κι αν υπαρχει controller...ο οποιος βεβαια δεν αντιμετωπιζει την αποτομη ανοδο θερμοκρασιας που ειναι επιζημια για τα ψαρια μας επισης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοκρασια.. | zweet | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-06-11 19:56 |
Θερμοκρασια | jgelsis | Έλεγχος θερμοκρασίας | 8 | 31-10-09 01:06 |
Θερμοκρασια | Apollwnas | Χρυσόψαρα | 7 | 18-04-09 10:23 |
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-10-08 21:12 |
co2 και θερμοκρασια | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-03-04 19:31 |