|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικολέτα
ή σαμπ ή εξωτερικά φίλτρα ή εσωτερικό DIY πλάτης για να μη κόβει μήκος. Επίσης DIY βαρέλι ή αυτά που σου έδειξε η Αρτεμησία είναι μια χαρά. Το ενυδρείο είναι μακρύ , και εκτός από φίλτρανση πρέπει να υπάρχει ροή σε όλο το μήκος του ενυδρείου, τα κρεμαστά ουτε να τα σκέφτεσαι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Με τα υπόλοιπα συμφωνώ με τον Τάκη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα μηχανικά φίλτρα λιμνών που σου λέει η Αρτεμησία είναι πολύ καλά και βολικά, καμια σχέση με των ενυδρείων. Γενικά όταν έχεις λίτρα ξεφεύγεις από τον κοινό εξοπλισμό ενυδρείων, καθώς γίνεται άβολος και ακριβός σε σχέση με τις άλλες διαθέσιμες λύσεις.
|
|||
|
|||
![]()
Αρα δηλαδη εαν βάλω ένα μεγάλο φίλτρο για λίμνη όπως αυτο που μου είπε η Αρτεμισία είμαι καλυμμένη ? μπορω να το εχω και μακρια απο το ενυδρειο κάπου έξω και να ερχεται μονο η σωλνηνας του ενυδρειου μεσα στο σπίτι και από εκει στο ενυδρειο ? Ή αναγκαστικά θα πρέπει να πάω σε 2,3,4 εξωτερικά φίλτρα , και ποιος τα καθαρίζει αυτα μετά χαχα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικολέτα να σε ρωτήσω , αφού το ενυδρείο θα είναι σε Ισόγειο (σκεφτομαι) έχεις πρόσβαση προς τα έξω απο τον τοίχο ? Για να βγάλεις τον εξοπλισμό φίλτρανσης ? έχεις χώρο έξω ? μπαλκονάκι, αυλή, κάτι ? Αν ναι τότε βγάζεις τον εξοπλισμό εκτός σπιτιού και το καθάρισμα γίνεται παιχνιδάκι !!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |