|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατοφυλλο που εχω μεγαλωνει σε απιστευτους ρυθμους πως το κουρευω? Κοβω το πανω μερος στο υψος που θελω? ι κοβω στην μεση και πεταω το κατω μερος και φυτευω το καινουργιο?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]()
Κοβεις το πανω μερος στο υψος που θελεις και το φυτευεις. Το κατω μερος πετα το
|
||||
|
||||
![]()
...να ξέρεις πάντως οτι το κερατόφυλλο δεν "φυτεύεται" κανονικά και μετά απο κάποιο διάστημα το τμήμα που είναι στο χώμα σαπίζει...
επίσης να ξέρεις οτι αν σκέφτεσαι να βάλεις και άλλα φυτά, καλό είναι είναι να το περιορίσεις, καθότι "καταναλώνει" πολύ πιο γρήγορα συστατικά που χρειάζονται τα υπόλοιπα φυτά για να αναπτυχθούν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα θελει κανεις κλαδεματα πειτε μου :P αυτο το τερας θελει κλαδεμα καθε 4 μερες
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κερατοφυλλο και φυσαλιδες........ | Pritanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 26-07-05 12:40 |