|
|||
|
|||
![]()
Καλά η συντήρηση δεν έκανες η μας ξέχασες Νικόλα.....
φωτογραφίες παρακαλώ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιανναρε, να εισαι καλα φιλαρακι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχ....... Σακη συντήρηση εκανα κανονικά, αλλα με κατι τρεξίματα που ειχαμε αναγκαστικά έμεινε το θεμα πίσω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους μετα απο καιρό!
Το ενυδρείο παει σφαίρα χωρις να ειμαι απο πανω του, παρα μονο μερική παρατήρηση! Εχει βρεθεί η ισορροπία μεταξυ νιτρικων φωσφορικών με Αλγες μηδαμινές και κυανό άγνωστη λέξη εδω και μήνες! Τα κοράλλια μεγαλώνουν, ενώ ολοι οι κάτοικοι του ειναι ευτυχισμένοι! Το μονο που περιμένω ειναι να τελειώσει το φωτιστικο περιμένοντας μονο το κοντρολερ! Πριν μερικές μερες εκανα μετρησεις! Θερμοκρασία 26.8 Αλατοτητα 1.027 Νο3 7 Κχ 7.3 Πχ 8.1 Mg 1410 Ca 420 Po4 0.031 ppm στο φωτομετρο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε όλους, με ένα σημερινό βιντεακι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικά πρέπει να απαγορεύονται οι διαφημίσεις.
Όταν βλέπεις κάτι τέτοιο δεν το ερωτεύεσαι; Αυτό είναι ζωντανή διαφήμιση ώστε να κάνουμε όλοι ένα θαλασσινό. Το κανείς να φαίνεται τόσο εύκολο. Πραγματικά μπράβο σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Νικόλα φοβερό το μικρό σου !
Όλα υγιές φαίνονται!!! |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχα..........ευχαριστώ πολύ Ισίδωρε, να είσαι καλά φιλαρακι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Σακη μου, να είσαι καλά φιλαρακι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους!
το ενυδρείο κυλάει χαλαρά, όμορφα, χωρίς προβλήματα και μηδαμινό κόπο συντήρησης! το φωτιστικό είναι έτοιμο και λειτουργεί κανονικότητα........θέλω να ευχαριστήσω τον Σάκη για την βοήθεια του στο μοντάρισμα του! πρώτα τοποθέτησα την βάση ....... και στην συνέχεια έβαλα να κάτσει πάνω της, το φωτιστικό! στην συνέχεια έφτιαξα ένα πλαίσιο από μαύρο πλεξι, προσαρμόζοντας το πάνω στο τελείωμα του τζαμιού..... μετά έκανα ενα ανάποδο μπαλκόνι για τον ήχο της υπερ/σης και το εφάρμοσα πάνω στα ποτήρια της........ ιδού τα αποτελέσματα........ και μερικές σελφι από τα κοράλλια! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 12-09-17 στις 10:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγειες Νίκο! Πολύ όμορφες δουλειες! Μπράβο Σας! Στο νανο έβαλες 6χ50βατ; θα υπάρξει καμία αναλυτική παρουσίαση του φωτιστικου;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3χ20βατ είναι και βάλαμε ακόμα και 6χ3βατ για φεγγαροφως! θα το κανουμε κάποια στιγμή αναλυτική παρουσίαση, αλλά προέχει όμως μια παρουσίαση του μεγάλου φωτιστικού, στο οποίο υπήρχε μια συλλογική δουλειά των συντονιστών του θαλασσινού κομματιού στο φορουμ μας! σύντομα πιστεύω να είμαστε έτοιμοι....... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο Νικο. Να το χαιρεσαι
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Νικόλα στολίδι το ενυδρειο σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αριστούργημα λέμε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα Νίκο. Ένα μεγάλο μπράβο στον Σάκη για την κατασκευή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό Νίκο.
Για πες λίγο για το μπαλκόνι. Πόσο έκοψε το θόρυβο; Υπάρχει περίπτωση να πέσει κάποιο ψάρι μέσα;
|
||||
|
||||
![]()
Νικο,φανταζομαι εχει κατηργηθει η τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο και σαλονι......
![]() ![]() ![]() Πανεμορφο!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μικρό πάει σφαίρα και έχει και άποψη Γιάννη για την τηλεόραση , δεν την αφήνει να αλλάξει κανάλια χαχα ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΔΗΜΉΤΡΗ!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα νεώτερο έχουμε ;;;
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο, μπράβο φίλε, πολύ όμορφα όλα. Τα lps καλοπερνάνε.
Απλό λιτό και απέριττο! |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα σε τρια χρόνια έχεις γίνει δάσκαλος του ριφ Νικόλα !
Πραγματικά σε κάθε επίπεδο το έχεις τερματίσει !!! Περιμένουμε να δούμε πολλά από εσένα και ευχόμαστε να είσαι στο χόμπι για πολύ καιρό ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-01-18 στις 09:41 |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Τέτοια βλέπω και παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Νικόλα ότι και να πω είναι λίγο για σένα παιχταρά μου! Είσαι Reef Master. Πάντα τέτοια και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνεις μέντορας μου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχώς που υπάρχουν χομπίστες σαν τον Νίκο και αλμυρίσαμε αρκετοί
![]() ![]() ![]() Χρόνια πολλά !!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |