|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα είδα και αρχές fungus σε μια mesonauta στο σώμα της και το κατάλαβα γιατί φάνηκε πάνω στη μαύρη της γραμμή. Οι mesonautas μου είχαν έρθει 10 μέρες πριν τα αγγελόψαρα και ήταν σε κομματώδη κατάσταση λόγω κρύου σε κακή συσκευασία αποστολής μαζί με κατεψυγμένες τροφές που είχα παραγγείλει. Το νερό ήταν λες και ήταν απ το ψυγείο. Όταν τις παρέλαβα δεν έδιναν σημάδια ζωής εκτός από τη μία που φαινόταν να αναπνέει αλλά ήταν όλες τους ξάπλα ή ανάσκελα. Έτσι αποφάσισα απλά να προσπαθήσω να τις αναστήσω με αργή προσαρμογή με νερό ενυδρείου και σε 1-2 ώρες άρχισαν να ζωντανεύουν και στη συνέχεια τρέφονταν μια χαρά. Γενικά δεν ήμουν και πολύ τυχερός με τα ψαράκια μου! Με δεδομένο ότι η ασθένεια εξαπλώνεται, μήπως να αρχίσω θεραπεία σε όλο το ενυδρείο? Ή απλά να βάλω στην καραντίνα και τη mesonauta μαζί? |
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε κανε σε ολο το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Baktopur ή με esha2000?
Μήπως συνδυασμός baktopur με melafix? Επίσης το άλλο παράξενο είναι ότι αντιδρούν στην παρουσία μου πολύ τρομαγμένα τα corydoras ενώ δεν ήταν έτσι και είναι συνεχώς κρυμένα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εκανα με esha2000 και αλατι
|
||||
|
||||
![]()
Οκ απλά αν θυμάμαι καλά απ όσο έχω διαβάσει τα κόρυ έχουν θέμα με το αλάτι?
Μπορώ να κάνω και το εξής: -καραντίνα το mouth fungus με esha2000+salt -μια γενική θεραπεία στο κεντρικό ενυδρείο με esha2000 ή melafix |
|
||||
|
||||
![]()
δεν παθαινουν τιποτα με τοσο λιγο αλατι
|
||||
|
||||
![]()
Δοσολογία στο αλάτι την ίδια που ανέφερες και παραπάνω σωστά? Ή αλλάζει κάτι που θα είναι στο κεντρικό ενυδρείο και όχι στην καραντίνα?
Επίσης με το esha2000 μπορώ να το τραβήξω σε διπλή θεραπεία (6μέρες) στο κεντρικό ενυδρείο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι cotton mouth? | dimitris | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 05-04-15 20:15 |
Ancistrus brush mouth | thomas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 28-10-10 21:59 |
Νεα Fire mouth | stel | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 08-01-07 11:56 |
Cotton mouth | Gorgi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 31-03-05 15:53 |