|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία.. Άλλη απορία. Αυτά τα άσπρα σφουγγαράκια (κυλινδρικά) μπορείς να τα ρίξεις χύμα μέσα στον κάδο του φίλτρου ή πρέπει να είναι σε δυχτάκι-κυπελάκι; Είδα και ένα άρθρο εδώ που έλεγε την σειρά που πρέπει να τοποθετούνται τα υλικά μέσα στον κάδο. Το βαμβάκι ενυδρείου τι διαφορά έχει με το κοινό βαμβάκι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κλεόβουλε. Θα ψάξω σε κάνα μαγαζί με ραπτικά μήπως βρω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, δηλαδή έχεις 5 χρυσόψαρα και ένα μονομαχο σε 60 λίτρα ? Φαντάζομαι και αστρωτο...βάλε αγγελία να τα χαρίσεις και όταν τα δώσεις αν θέλεις να σου δώσω μπολι, κάνα φυτό και μετά από το στρώσιμο κάνα πλατύ γκαπυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον μονομάχο τον έχω χωριστά σε ένα μικρό. Ναι έκανα το λάθος (χωρίς να γνωρίζω βέβαια) και πήρα τα χρυσόψαρα. Το ενυδρείο το έβαλα να δουλέψει μόνο του για 4 μέρες και έρι3α μέσα ένα μπουκάλι βακτήρια που μου είχαν δώσει απο το μαγαζί. Μισό την πρώτη μέρα και άλλο μισό μετά απο 2 μέρες. Μετά τις 4 μέρες έβαλα μέσα τα 2 χρυσόψαρα που είχα και ενθουσιασμένος όπως ήμουν πήγα πήρα και άλλα μαζί με μία ανούμπια φυτό και τα έβαλα όλα μέσα. Τέλος πάντων το ενυδρείο θα στηθεί απο την αρχή σε λίγο καιρό. Έχω κάτι γνωστούς με μεγάλα ενυδρεία εδώ Κοζάνη. Μάλλον προς τα εκεί τα κόβω να φεύγουν τα ψαράκια.
![]() ------------------------- Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν απορία. Μου ήρθαν σήμερα κάτι φυτά που πήρα για να βάλω στο ενυδρείο (hygrofilla difformis και Eleocharis vivipara).. Βέβαια ήρθαν λίγο ταλαιπωρημένα απο το ταξίδι στο πακέτο, και η "ντοματιά" έχει μαύρα στίγματα στα φύλλα και το γρασιδάκι έγινε καφέ. Τα έβαλα μέσα σε έναν κουβά με καθαρό νερό μήπως και στρώσουν. Για δώστε λίγο τα φώτα σας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-12-17 στις 13:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, μην ανεβάζεις φωτογραφίες από το photobucket, κάποια στιγμή δεν θα φαίνονται, άλλαξε τες τώρα που μπορείς να μεταβάλεις το θέμα σου
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=97651
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη εμένα δεν μου βγάζει πρόβλημα το photobucket. Με ζαλίζει στις διαφημίσεις βέβαια και μου λέει ότι αν αναβαθμίσω θα γλυτώσω τις διαφημίσεις και θα έχω κάποια περισσότερα προνόμια. Επίσης όταν ανεβάζω φωτογραφίες δεν χρησιμοποιώ το URL link αλλά την φωτό απευθείας. Δεν ξέρω. Αν μου βγάλει πρόβλημα βλέπουμε. Αλλά δεν έχω άλλο τρόπο προς το παρόν. Στο θέμα μας τώρα. Τι γίνεται με τα φυτά μου;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια ερώτηση από έναν αρχάριο | Ντινος | Χρυσόψαρα | 3 | 27-07-08 21:08 |
Δυσκολίες για έναν αρχαριο | kalagio | Malawi | 21 | 24-06-08 20:50 |
Συμβουλές για έναν αρχάριο και το ενυδρείο του...(πολύ κλασσικός τίτλος) | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 17-03-08 13:57 |