|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρωτεινα να πας το καπάκι σε ένα τζαμά ώστε να σου πει αν μπορεί να το κόψει ή να το τρυπήσει.
Αν δεν μπορεί πιστεύω πως θα πρέπει να φτιάξεις άλλο καπάκι. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό σκέφτηκα να κάνω κατευθείαν... Να κάνω ένα κομμάτι χοντρο πλεξι και να το βιδωσω στην θέση του κανονικού
|
|
||||
|
||||
![]()
Από οτι κατάλαβα θες να βγάλεις το τζάμι που ειναι κολλημένο στο καπάκι στη πίσω πλευρά,
σωστά ; τότε δεν χρειάζεται χοντρο πλεξι, εκει δεν στηρίζει τίποτα, το πιο λεπτο θα βάλεις, για μόνωση το θες μόνο
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ήθελα αποκλειστικά να το κάνω πλεξι... Αλλά και αυτό που είπες νομίζω είναι καλύτερη ιδέα... Ακριβώς εγώ το θέλω μόνο και μόνο για να μην έχει επαφή το ξύλο με το νερό και φουσκωσει
|
|
||||
|
||||
![]()
και πλεξι μόνο του να το κάνεις, δεν χρειάζεται να είναι παχύ
νεύρα θα πρέπει να έχει , αυτά κάνουν την αντοχή κάτι ξέρω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι έλεγα στην αρχή... Να κάνω σκέτο πλεξι... Νομίζεις είναι καλή ιδέα?
------------------------- Για το θέμα με το φίλτρο που λέγαμε πιο πάνω λέω να πάρω ένα 1000 λίτρων την ώρα και 19 λίτρα κάδο που βρήκα σε τιμή ευκαιρίας... Είναι καλά? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κώστας 1993 : 02-12-17 στις 17:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
κλεόβουλος, κώστας malawi, george23, isidor, τάκης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο στήσιμο - Ψάχνω κατοίκους! | jiasou | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 05-01-16 00:35 |
Νέο στήσιμο | Akakios Miskos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 29-01-14 15:47 |
Νέο στήσιμο..! | jimbit22 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 08-10-13 11:54 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |