|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ick δεν ειναι. Ειχα παλιοτερα ψαρακια με ick στο ενυδρειο μου, ειναι σημαδακια. Αυτο ειναι σαν σπυρακι με πυον, φουσκωτο. Δυστυχως τεστ δεν εχω για να του κανω, αλλα αλατι εβαλα απο το Σαββατο. Αλλαγες γινονται καθε Σαββατο 50%. Ουτε και υπαρχει κατι αιχμηρο ιδιαιτερα στη γυαλα. Ισως να χτυπησε σε κανενα κοχυλι, αλλα χλωμο... Κατα τα αλλα τρωει και κινειται κανονικα. Μονο το σπυρακι... Λετε να περναει εφηβεια;;;; Λετε να του το σπασω;;;;;
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |