|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω διαβάσει για τα apple και τα ramshorn που καταναλώνοντας φυτική ύλη τα απορρίμματα τους είναι υλικό για την ανάπτυξη ινφοσούρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δωσε λοιπον καμια πληροφορια, κανενα λινκ, να διαβασουμε κι εμεις, γιατι δεν το εχω ξανακουσει ποτε.
|
||||
|
||||
![]()
Από ένα παλιό βιβλίο που μου έδωσε φίλος. Να πετάξω και το βιβλίο και τον φιλο;
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα ζητησα περισσοτερες πληροφοριες. Αν θες πες τον τιτλο του βιβλιου και τον συγγραφεα, να το βρω. Θα εχει κι αλλα ενδιαφεροντα πραγματα αν λεει τετοιες λεπτομεριες οπως αυτo για τα helena.
|
||||
|
||||
![]()
Ή αναπαραγωγή των ψαριών είναι ο τίτλος. Για συγγραφέα δεν είδα πουθενά κάτι ,είναι αρκετά παλιό, βλέπεις από αυτά με το μαύρο χοντρό χαρτόνι για εξώφυλλο, το οποίο είναι και αρκετά φθαρμένο.
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο άρθρο.Συγχαρητήρια σε αυτόν που το έφτιαξε.Πολύ ωραίο και το βίντεο.Μια ερώτηση επι του θέματος.Είχα πάρει καμια 15 αριά πριν αρκετό καιρό λόγω αύξησης των λαθρεπιβατών - σαλιγκαριών. (ramshorn - melanoides tuberculata). Την δουλειά τους την κάνανε και με το παραπάνω,δεν βλέπω ίχνος άλλου σαλιγκαριού.έχουν ομως πολλαπλασιαστεί αρκετα.Προσωπικά δεν ενοχλεί γιατί τα θεωρώ όμορφα,αλλά θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να υπάρξεί κάποιο πρόβλημα,πέρα απο το προφανές, της αύξησης του πληθυσμου.
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα. Πρέπει όμως να τα ταΐζεις κι αυτά τώρα που οι λαθρεπιβάτες εξαλείφθηκαν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
100%. Αν και σε ένα νορμάλ ενυδρείο πάντα θα βρουν κάτι να φάνε, εν τούτοις αν είναι πολλά σε αριθμό και δεν υπάρχει αρκετό φαγητό, τα Helena μπορεί να κανιβαλίσουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σήμερα μου ήρθε σαν λαθρεπιβάτης ένα helena δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο από κάτι φυτά από αυτά που διάβασα αν και δολοφόνος δεν έχω θέμα να το αφήσω μέσα στο ενυδρείο έχω καταλάβει ότι επιτίθεται μόνο σε άλλα σαλιγκάρια και όχι σε ψάρια (προσωρινά έχω βάλει 1 χαρέμι με μολλυ και ένα με γκαπυ) μέχρι να μου απαντήσετε πάντως το έχω σε καραντίνα για να μην έχω απρόοπτα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |