|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλή υπομονή φίλε και κράτα μας ενήμερους είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα προκύψει.Πάντως το οτι έβαλες μέσα το κερατόφυλλο δεν νομίζω να έπειξε κανένα ρόλο στον χρωματισμό του νερού.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λαμπες εχεις;Ποτε τις αλλαξες τελευταια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατόφυλο το έβαλα τώρα, δεν έχει καμία σχέση με το χρώμα, που οφείλεται σε έκρηξη άλγης, προφανώς. Οσο για τις λάμπες, είναι οκ. Αυτό που έκανα χθες, ήταν να καθαρίσω τα 2 φίλτρα που έχω, και βρήκα μέσα αρκετά φύλα. Ισως λοιπόν εκεί να οφείλεται η όλη ιστορία... Θα δούμε.
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτάτε χάλια...!
![]() Το ενυδρείο έχει κίτρινο φόντο και επηρρεάζει την φωτό... Το νερό είναι καθαρά πράσινο.
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρισμα τακτικο των φιλτρων και συχνες αλλαγες νερου θα λυσουν το προβλημα.
Ελπιζω να μην ειναι κοντα σε παραθυρο ε; |
|
||||
|
||||
![]()
¶ ρε φιλόξενε με τα περίεργα σου.........X-files.
Το υπόστρωμα αυτό....το έχεις ξαναδοκιμάσει ? Που το βρήκες ? Ρωτάω μην είναι από εκεί το πρόβλημα. Αλλά και έτσι να μην είναι άκου τα εξής: Κόψιμο μαχαίρι το λίπασμα και αλλαγές νερού από 50% τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα. Γκαπάκια έχεις, δεν θα τα χαλάσει καθόλου η διαδικασία. Και παρακολούθηση στενή...θα περιμένω νέα σου Μolder σε 2 ημέρες ακριβώς. |
|
||||
|
||||
![]()
- Λάμπα UV δεν έχω και δεν μπορώ προς το παρόν να πάρω...
- Δεν είναι σε παράθυρο το ενυδρείο... - Δεν οφείλεται στην άμμο... Την έχω ξαναδοκιμάσει για αρκετό καιρό και δεν είχα πρόβλημα (με εξαίρεση λίγη σκληρότητα στο νερό παραπάνω). - Το λίπασμα φυσικά και έχει κοπεί... - Molder, τι σημαίνει...? Λοιπόν, άλλαξα το 60% του νερού... (δεν γίνεται παραπάνω προς το παρόν, για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα) Καθάρισα σχολαστικά και τα 2 φίλτρα... Εβαλα καινούριο άνθρακα... Εκανα ********... ...και περιμένω ! Πάντως, λίγο καλύτερα μετά από όλα αυτά, είναι. Αύριο θα δείξει αν κάναμε δουλειά... ![]() Παρεπιπτόντως, ο Μπάμπης (cae ~12 πόντους), τρελλάθηκε από τη χαρά του με την αλλαγή νερού! Το 'φχαριστήθηκε, όσο δεν πάει ! Δεν τον είχα ξαναδεί να κάνει έτσι ! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|