|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρέσει που τα λες όλα σωστά
![]() την τροφη την άλλαζα ναι,αλλα ανα 3 μερες. η αλγη ειναι καφε,αλλα το χαλικι επειδη ειναι μαυρο εχει και πρασινοπη. τεστ αμμωνια δεν εχω σπιτι αλλα πηγαινω το νερο στο κοντινο πετ σοπ και το μετραει δωρεαν με το δικο του υγρο τεστ.εκτως αυτου τα ψαρακια μου κινούνται φυσιολογικα.τους ριχνω και αλοη στις αλαγες νερου. επιτρέπετε να βαλω καποιο ασπονδυλο σε αυτα τα λιτρα,ή πρεπει πρωτα να βρω απο που προέρχεται η αλγη? συγνωμη που σε απασχολώ τοση ωρα αλλα προσπαθω να μαθω για να εχω υγειά στα ψαρακια μου οπως και τα υπολοιπα ζωακια του σπιτιου ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 75 X 30 X 30 | EPANTAZ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 04-03-17 17:51 |
Το δικο μου 90αρι | Vasiliss | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 01-10-13 15:59 |
90αρι ενυδρειο | Vasiliss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-09-13 20:37 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
Τι παχος γυαλιου για 90αρι DIY ; | Raven | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-09-08 18:53 |