|
|
||||
|
||||
![]()
νερο βρυσης παντα αποχλωριομενο και ευκολα φυτα.καλο ειναι να υπαρχει και κερατοφυλο στην επιφανεια για να κρυβονται τα μικρα.ουτε επεξεργασια νερου θελουν.απλα καθαρο νερακι οπως ολα τα ψαρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν λες εύκολα φυτά, παράδειγμα το ανουμπια κάνει;;
|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και κανει.και οι βαλισνεριες ειναι αρκετα ευκολες και αλλα πολλα που θα στα πουν οι φυτεμενοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα αυτό για την τύρφη κλπ δεν ισχύει;;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι.με τυρφη επεξεργαζόμαστε το νερο για να μαλακωσει.τα γκαπι θελουν σκληρο νερο και το νερο της αθηνας ειναι καταλληλο ετσι οπως ειναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κέρατοφύλλο που λέει ο Κώστας, ισχύει πως βλάπτει τα άλλα φυτά;;
Επίσης, πρέπει να γίνονται εβδομαδιαίες αλλαγές νερού;; Γιατι βλέπω άλλοι κάνουν κάθε 2-2.5 βδομάδες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τουλάχιστον δεν διατυπώνεται σωστα... Το κερατοφυλλο όντας ενα φυτο ταχειας ανάπτυξης εχει την ιδιότητα και αυτο,αλλά και αρκετα άλλα της γκάμας του..να ρουφαει νιτρικα και αλλες παραμέτρους,συστατικών που ειναι απαραίτητα για την ανάπτυξη τους... Ετσι δηλ αμα μπουνε σε ενα ενυδρειο φυτα αργης ανάπτυξης και με καποια γρήγορης,ενδέχεται να αργησει ακομα περισσότερο η ανάπτυξη των "αργων" φυτων που πολλες φορες αν δεν παρέχουμε μια έξτρα βοηθεια ισως και να δεις περίεργη συμπεριφορά απο τα αργής... Οσο για τις αλλαγές το απαραίτητο ειναι μια φορα την εβδομαδα σιγουρα το 30% (αναλογα με την ιχθυοφορτωση παντα) Λχ εγω κανω 700 λιτρα με 800 λιτρα μια φορα την εβδομαδα Υπαρχει ομως και ιχθυοσυνθεση που μπορεις να κανεις και μια φορα τον μηνα Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Ήρθαν τα τεστάκια της api και έκανα τις πρώτες μετρήσεις...
Αμμωνία : 0ppm-0.1ppm Νο2 : Επειδή τα χρώματα δεν τα καλαβαίνω και τέλεια.. Απ'ότι βλέπω είναι ανάμεσα στο 2.0ppm - 5.0ppm Νο3 : 5ppm Ph : 7.0 - 7.2 Όπως καταλάβατε τα Νιτρώδη μου είναι στα ύψη παρόλο που η Αμμωνία μου είναι χαμηλή... Τι μπορώ να κάνω;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα φιλε μου. Αυτο μας δειχνει οτι ειναι αστρωτο. Εχεις διαβασει για το κυκλο του αζωτου στα σχετικα υπομνηματα; Το ιδανικο θα ηταν να εβαζες μια αγγελια για αμεσο μπολι ετσι ωστε να μην καιγονται τα ψαρακια αλλο εκει μεσα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |