|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
96δυστυχως δεν εχω βγαλει ακρη.
τα sps νεκρωνουν ολα το ενα πισω απ το αλλο. ομως και καποια lps δεν πανε καλα.οι καουλαστρεες ειναι χαλια και οι εφυλιες αρχιζουν και αυτες σιγα σιγα να μην ανοιγουν καλα. οι 2 ανεμωνες ειναι καλα,οπως και καποια ζοανθακια και μανιταρια. δεν ξερω τι να πω. οι παραμετροι ειναι καλοι.mg ,ca,kh no3 δεν μετρησα τωρα στα κοντα. σημερα εκανα αλλαγη νερου 50λιτρα. με εχει παρει λιγο απο κατω γιατι δεν ξερω τι φταιει
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο θα βρεθεί η λύση μην απογοητεύεσαι....
Ας παρουμε τα πράγματα απο την αρχη..... Κάνε μια Καλη επιθεώρηση στα δοχεία σου, δες εαν εχεις πουθενά χαλκό, σε τάπες, αντλίες βυθιζόμενες μην τυχών και εχει αρχίσει Οξείδωσή ή σκουριά... Μια Καλη συντήρηση στην όσμωση, με μετρησεις tds και no3 του δικτύου, αλλα και πριν και μετα την μεμβράνη... |
|
||||
|
||||
![]()
Η οσμοση μου έδινε tds 003.αλλαξα το DI και πηγε μηδέν. Οσο για τάπες από χαλκό δεν έχω κάτι τέτοιο. Όλα είναι πλαστικά.
Νο3 θα μετρήσω αύριο.
|
||||
|
||||
![]()
Αλατότητα πόσο έχεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
1025 μετρησα χτες
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς είναι μια καλή εξήγηση για τις νεκρώσεις, έμεινε πολύ καιρό εκεί;
Βγαλε μια φωτογραφία γενική να φαίνεται και το φωτιστικό σου (τι είναι ; ) , άλγες έχεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3λαμπες ¶τι έχω των 39 βατ. Μου κάνει εντύπωση που οι καουλαστρεες έχουν γίνει έτσι. Είναι ανθεκτικό κοραλι. Επισης κάποια ζώανθακια, μανιτάρια και οι 2 buble ανεμώνες είναι μια χαρά. Μάλιστα η πράσινη σπλιταρισε. Φώτο γενική θα βγαλω αύριο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |