|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οινόπνευμα μόνο καθαρό που είναι ακριβό και δεν συμφέρει,
αλλά δεν είναι και το δυνατότερο απολυμαντικό. Το μπλε το φωτιστικό με τίποτα γιατί περιέχει μέχρι και πετρέλαιο. Η χλωρίνη είναι από τα καλύτερα απολυμαντικά γιατί είναι οξειδωτικό, καταστρέφει οτιδήποτε οργανικό, θα καθαρίσει και τυχόν πρασινίλες. Το ξύδι είναι μόνο για τα άλατα στα τζάμια, και αυτό με επιμονή και ίσως να μην καθαρίσουν τέλεια αν τα άλατα είναι πολλά, είναι πολύ αδύναμο για απολύμανση. Για τα άλατα στα τζάμια χρησιμοποιώ ακουα-φορτε, αλλά θέλει προσοχή στη χρήση, ξεβγάζεται όμως πολύ εύκολα, τα τζάμια γίνονται καινούρια
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στα ενυδρεια μου για καθαρισμο χρησιμοποιώ φορμολη.πολυ φθηνο ,δεν μένει τίποτα ζωντανο.το οτι μπορεις να το κανεις σ εξωτερικο χωρο με τα φιλτρα να δουλεύουν ειναι οτι καλυτερο.προσοχη:δεν το εισπνέουμε !!!!!δεν το ακουμπαμε!!!αδειαζουμε κ εισαι ετοιμος δεν θελει ξεβγαλμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι με την χλωρινη ταλαιπωρεισαι λιγο ...θελει πολυ καλο ξεπλυμα , εγω για να ειμαι σιγουρος εχω βαλει να δουλευει και το φιλτρο μονο με ανθρακα, και για την χλωρινη οπως και για την σιλικονη που εβαλα καθως κολησα τις πετρες με σιλικονη ..νομιζω 3-4 μερες ειναι αρκετες ..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο νεου ενυδρειου. | δημητρης114 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 09-05-15 20:36 |
Απολυμανση φυτεμενου ενυδρειου | pkas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-07-12 17:18 |
προετοιμασια νεου ενυδρειου | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 28-01-12 17:45 |
Στησιμο νεου ενυδρειου | Raven | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 18 | 05-01-11 19:16 |
Νεος με ενυδρειου 126 λιτρα | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 05-02-09 13:28 |