|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου τη λέξη αλάνθαστος ξέρω πολύ καλα τι σημαίνει,
στη περίπτωση μας όμως να μου εξηγήσεις που κολλάει, γιατί το ύφος σου ειναι αρκετά ειρωνικό έως προσβλητικό θα έλεγα
|
||||
|
||||
![]()
.......κι έχει μια ζέστη.......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι απεγινε η σαύρα;
|
||||
|
||||
![]()
"Φίλε" μου Τάκη αν ήθελα να σε προσβάλω θα το έκανα ΜΟΝΟ αν σε είχα απέναντί μου για να σου δώσω την ευκαιρία να αντιδράσεις και με την σειρά μου να αντιδράσω και εγώ.
Για όποιον δεν κατάλαβε τι είπα: Eίπα απλά, ότι καλό θα ήταν αυτόν που κάνει λάθη, μπορεί να τα μοιράζεται και έχει την διάθεση να τα διορθώσει, δεν χρειάζεται να τον ρίχνει κανένας στην πυρά. Αν εσύ δεν μπόρεσες να το καταλάβεις αυτό λυπάμαι... Απλά θεωρώ ότι βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...!
|
||||
|
||||
![]()
κανεις δεν εριξε κανεναν στην πυρα, μαλλον εσυ ριχνεις εμας , με το "αλανθαστοι" ,επειδη εχουμε διαφορετικη γνωμη.
λες την γνωμη σου και τελος, οπως καναμε κι εμεις χωρις να προσβαλουμε κανεναν. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος μας fotisamor είπε σε κάποιο σημείο:
Στην αυλή του γείτονα είχαν μαζευτεί με σκουπόξυλα να την εξολοθρεύσουν .Πήγαμε με μία απόχη την πιάσαμε κ την δώσαμε , όχι πουλήσαμε , στο petshop . Μοιράστηκα την εμπειρία μαζί σας και κατάλαβα το λάθος μου . Δηλαδή κάνατε κάποιοι έναν άνθρωπο που είχε την διάθεση να μοιραστεί μια εμπειρία και να διορθώσει τυχόν λάθη να μετανιώσει που έγραψε και κάποιοι αυτό το κάνουν συστηματικά όπως το έκαναν και σε εμένα όταν ξεκινούσα με το ενυδρείο και έψαχνα για βοήθεια. Δεν θα ξεχάσω τον Κλεόβουλο πως μου μίλησε όμορφα για ένα βιντεάκι που ανέβασα και μου επισήμανε κάποια λάθη με όμορφο τρόπο και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Και θα σε παρακαλέσω εκφράσεις τύπου λες την γνώμη σου και τέλος...Στα φιλαράκια σου.
|
||||
|
||||
![]()
Στο ξαναλέω ,
Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου.
|
||||
|
||||
![]()
Μου λες και τι σημαίνει αυτό γιατί δεν έχω καταλάβει;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δήμητρα θα παρακαλούσα κι εσένα, χωρίς να πιθανολογούμε, να περιμένεις την ενημέρωση από τον fotisamor πριν βγάλουμε συμπεράσματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή κάνατε κάποιοι έναν άνθρωπο που είχε την διάθεση να μοιραστεί μια εμπειρία και να διορθώσει τυχόν λάθη να μετανιώσει που έγραψε και κάποιοι αυτό το κάνουν συστηματικά όπως το έκαναν και σε εμένα όταν ξεκινούσα με το ενυδρείο και έψαχνα για βοήθεια.
Δεν θα ξεχάσω τον Κλεόβουλο πως μου μίλησε όμορφα για ένα βιντεάκι που ανέβασα και μου επισήμανε κάποια λάθη με όμορφο τρόπο και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Και θα σε παρακαλέσω εκφράσεις τύπου λες την γνώμη σου και τέλος...Στα φιλαράκια σου.[/QUOTE] Το οτι το ειπε σαν παράπονο, δεν σημαίνει οτι μετάνιωσε για την πράξη του,αυτο εσυ το συνέχισες! Το θεμα ειναι οτι βγάζεις πικρία και απωθημένα με βάση την συνέχεια των συμφραζόμενων σου! Το να λες οτι δεν σε βοήθησαν ορισμένοι στο ξεκίνημα σου, καλύτερο και πιο τίμιο θα ήταν να τους κατονομάσεις, οπως και το τι κακό σου έκαναν σαν όντας τότε αρχάριος! Κάποιοι άνθρωποι εδω μεσα οπως ο Τάκης στην προκειμένη περίπτωση, έχουν δωσει τα διαπιστευτήρια τους και έχουν βοηθήσει αμέτρητα μέλη, ετσι ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ενα σωστο ενυδρείο! Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεμα ειναι οτι βγάζεις πικρία και απωθημένα με βάση την συνέχεια των συμφραζόμενων σου! Το να λες οτι δεν σε βοήθησαν ορισμένοι στο ξεκίνημα σου, καλύτερο και πιο τίμιο θα ήταν να τους κατονομάσεις, οπως και το τι κακό σου έκαναν σαν όντας τότε αρχάριος! Κάποιοι άνθρωποι εδω μεσα οπως ο Τάκης στην προκειμένη περίπτωση, έχουν δωσει τα διαπιστευτήρια τους και έχουν βοηθήσει αμέτρητα μέλη, ετσι ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ενα σωστο ενυδρείο! Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει![/QUOTE] Όταν έκανα εγγραφή στο forum δεν πίστευα ότι είναι ένα κλειστό club μιας παρέας που μπορεί να λέει ότι θέλει ενώ οι άλλοι όχι...όσο για τον σεβασμό αυτόν τον κερδίζεις.
|
||||
|
||||
![]()
οκ οκ ......
ας κλείσει η παρένθεση (ο Α.Ρ έχει πάρει κάρτα προειδοποίησης και το σταματάει όπως είπε) και ας περιμένουμε ενημέρωση του θέματος. |
|
||||
|
||||
![]()
"Φίλτατε" Α.Ρ όταν "χαρακτηρίζεις" κάποιους με ειρωνικό ύφος, αυτόματα είναι και προσβολή. Αρα με πρόσβαλες όπως πρόβαλες και τους άλλους, και για αυτό αντέδρασα, όπως θα αντιδρούσα για οποιονδήποτε άλλον και να το έκανες.
Για αυτό θα σου παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός με τις εκφράσεις σου, και ειδικά να μην είσαι εριστικός
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση... | aaaooll | Malawi | 5 | 12-04-08 23:19 |
Αναγνώριση | Xotikouli | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 19-09-06 09:49 |
Aναγνώριση...! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 15-09-06 18:33 |
Αναγνώριση - Help | nickall13 | Malawi | 0 | 24-01-06 00:13 |
Αναγνώριση | koko | Malawi | 14 | 17-07-04 02:35 |