|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τα διαβασα ολα αυτα παιδια και ευχαριστώ κυριε Τακη για τις πληροφοριες! Μολις γινει καλα και μπορεσω και γω οικονομικα να αντεξω μεγαλυτερο ενυδρειο θα παρω μακροστενα χρυσοψαρα γτ οντως το δικο μου δε θα τα αφηνει τα fancy να τρώνε! Σημερα θα εχω το σαμλα για τον μικρουλη μου και ελπιζω να πανε ολα καλα! Η αληθεια ειναι οτι τυχαία βρεθηκε το ψαρακι στα χερια μου αλλα δε θελω να το αφησω και γενικα αρχισε να μου αρεσει η ενυδρειοφιλια! Θα σας ενημερωσω για την κατασταση μολις εχω νεοτερα!ειλικρονα σας ευχαριστώ παρα πολύ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πέσαν τα λέπια | pavos | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 12 | 12-07-16 16:37 |
Κοκκινίλες! | kapsok | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 17-03-10 18:05 |
Κοκκινίλες στα πτερύγια (albino??) | radis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 17-05-06 15:40 |
κοκκινίλες | giannis1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 16-04-04 02:37 |