|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και αλλη τροφη..δεν το ξερω το μοτίβο στρώσιματος για να σε βοηθησω
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί αγχώνεσαι βρε Siempre,
είναι πολύ φυσιολογικό να μειώνεται η αμμωνία, αυτός είναι ο σκοπός της βιολογίας, να μειώνει την αμμωνία και να την μετατρέπει σε Νιτρώδη, και με τη σειρά τους αυτά θα γίνουν Νιτρικά. Συνεχίζεις και βάζεις τροφή
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ έτσι το κατάλαβα κ.Τάκη και χάρηκα μόλις είδα αυτά τα αποτελέσματα. Απλά με μπέρδεψε το θέμα που λέει για στρώσιμο με αμμωνία, στο οποίο αναφέρεται ότι ακόμα και όταν ανέβουν τα Νιτρώδη, πρέπει να κρατάμε την Αμμωνία στο 3.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι απαραίτητο, αν συνεχίζεις να βάζεις την ίδια ποσότητα τροφής που σου είχε ανεβάσει την αμμωνία στο 3 είναι εντάξει
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Διοξείδιο θα κάνεις με ζάχαρη κι μαγιά... Οτι σου είπε ο Λουκάς.
Αυτό με την αμμωνία είναι με τη φαρμακευτική αμμωνία όχι με την τροφή... Όλα πάνε πολύ καλά... |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα θα κάνω το διοξείδιο. Το τεφλόν είναι απαραίτητο; Σε σιδερικά θα βρω; Επίσης βεντζούζα για να το κολλήσω στο ενυδρείο που θα βρώ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |