|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ καλη
![]() διαστασεις πες μας.
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλά φιλαράκι. Ότι είχαμε πει 130χ50χ100 😉
|
||||
|
||||
![]()
Μανο καλησπέρα!
Τι νεα φιλε πως παει η συνεχεια που βρισκόμαστε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πέρασα και στον κοντρολερ που ετοιμάζω την αναπλήρωση και έλεγχο θερμοκρασίας. Έχει λίγη δουλίτσα ακομη καλά πάει όμως 😁 https://youtu.be/z9UREm2eALc Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μάνο! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν τα είπαμε καθόλου στη συνάντηση, μετά το έμαθα οτι ήσουν εκεί
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σήμερα πήγα Leroy και βρήκα μελαμινη στο χρώμα που έψαχνα. (Εντολες άνωθεν το χρωμα να ταιριαζει με τα επιπλα) Μεσα θα την περάσω με αυτό το βερνίκι μερικά χέρια. Το φιλαράκι μου ο Θάνος μου είπε τιμη για τα τζαμια 120 ευρω για 90χ50χ50 και σαμπ 80χ45χ40 10αρι και 8αρι αντίστοιχα. Προχωράμε σιγά σιγά. ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Μάνο,έχεις σκοπό κάποια στιγμή να ανεβάσεις τον κύκλο των εργασιών που κάνεις για την βάση?Είμαι σε σκέψεις για να φτιάξω και'γω και θέλω να πάρω ιδέες.Καλή συνέχεια στο έργο σου φιλαράκι!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι αναβάθμισης ακούω και γουστάρω!
Εγώ ενυδρείο 95 65 50υψος το έκανα με 12αρι. φυσικά χωρίς κόντρες μια που άμα έβαζα μικρότερο τζάμι αλλά με κόντρες θα έβγαινε ίδια η και παραπάνω η τιμή των τζαμιων. Για σαμπ στο ντουλάπι καλό είναι να το δεις μετά τηνία βάση για να υπολογίσης χορό για δοχείο και λοιπό εξοπλισμό. |
|
||||
|
||||
![]()
Μανο Καλημερα!
Το συγκεκριμένο βερνίκι που έβαλες,εχω περάσει εσωτερικα όλη την βάση του σαμπ στο πάτο της και τα πλαϊνά δημιουργώντας ετσι στεγανοποίηση σε περίπτωση πλημμύρας και με μια μικρη ρύση προς την γωνία,εκανα ενα λούκι που συνδέθηκε με την αποχέτευση! Παντως θα σου πρότεινα να βάλεις κόντρα πλακέ θαλ. και Οχι μελαμίνη,τουλάχιστον για την βάση του ενυδρείο και σαμπ,τα ντουλάπια και την μετόπη,ντυσε τα και με μελαμίνη! Καλό καθάρισμα πριν το περάσεις,προσοχή ειναι πολύ παχύρευστο και στεγνώνει γρήγορα με παρα πολύ έντονη μυρωδιά! Λιγο ακριβό αλλα στην προκείμενη περίπτωση τα αξίζει και με το παραπάνω! |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο και το σαμπ θα πατάνε σε κόντρα πλακέ 😉 όπως είπες, περιμετρικά θα βάλω μελαμινη να ντυσω το επιπλο.
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους βάφτηκε η βαση αφού πρώτα έφαγα 3 ωρες τρίψιμο να καθαρίσει καλά. Επόμενο στάδιο ντύσιμο και μεταφορά στο σπίτι.
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Το πέρασα 2 χέρια από hamerite ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 20-06-17 στις 14:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Μανο!
Μπράβο φιλαρακι,τούμπανο η βάση! Θα σου πρότεινα την πίσω μεριά να μην την "ντύσεις,για να αερίζεται ο χώρος του σαμπ οταν θα εχεις κλειστά τα ντουλάπια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σιγά σιγά θα φτιάξω και το κουτί με τις πρίζες ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 22-06-17 στις 21:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο αγόρι καλά τα πας!
έρχονται ωραίες στιγμές!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλά φιλαράκι 😀 Αργώ αλλά θα τα καταφέρω. Που θα πάει
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειράζει Μάνο, καλύτερα να αργείς και να γίνει σωστά, παρά βεβιασμένες κινήσεις που καταλήγουν σε μελλοντικές αστοχίες!
Πάρα πολύ άμορφα όλα φιλαράκι ,πρίζες θα χρειαστείς περισσότερες! Αισθητήρας υγρασίας; για δώσε πληροφορίες σε παρακαλώ πολύ, γιατί τους έχω έτοιμους για κίνηση στον χώρο του σαμπ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τον κοντρολερ είναι σαν τον stc τον δουλευει το φιλαρακι μου ο Θάνος στο σαμπ του και θα νε βοηθήσει να το στήσω είναι σαν αυτό εδώ Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/252397297895 ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Το κατασκευαστικο είναι ένα απ τα ωραία πράγματα στο χόμπι. Μπράβο φιλαράκι πολύ σε χαίρομαι.
|
|||
|
|||
![]()
Όντως το πιο ωραίο κομμάτι γιατί είναι δημιουργικές.....
Καλή συνέχεια φίλε αρκετές μπρίζές γιατι ποτέ δεν ξέρεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν κάτι πολύμπριζα με ξεχωριστά διακοπτάκια σε καθε μπρίζα, είναι ευχρηστα κ όμορφα. Δυσκολα τα βρίσκεις σε μερικά μαγαζια με ηλεκτρονικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμοι και οι ριακτορες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- https://youtu.be/4uUfpbqoFK4 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 21-08-17 στις 20:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μια απορία εσωτερικά του ζεοβιτ έχεις δεύτερο σωλήνα; επείδη δεν φαίνεται καθαρά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις πάει το diy σε εργοστασιακό επίπεδο
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλά φιλαρακι 😀 ελπίζω να αξίζανε τον κόπο και να κρατήσουν
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο Μανο, πολύ σε χαίρομαι φιλαρακι, εισαι της λεπτομέρειας που ειναι συνώνυμη του θαλασσινού!
Που βρισκόμαστε τωρα, τι εχουμε ακόμα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |