|
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσότερα μοιάζουν να έχουν σχήμα C ή S και τα υπόλοιπα έχουν στραβή ουρά που μοιάζει με γάντζο...Για να πω την αλήθεια δυσκολεύομαι να βρω κάποιο από τα μεγαλύτερα που να είναι "ίσιο" κολυμπάνε λίγο περίεργα και νευρικά μερικές φορές άλλα τα μικρότερα σε μέγεθος δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα
![]() ![]() Αυτό είναι ίσως χειρότερα από όλα το είδα να προσπαθεί να κολυμπάνε και αντί να πηγαίνει ευθεία έκανε κύκλους φαίνεται καλύτερα στην σκιά ![]() ![]() ![]() Η θεωρία που έχω είναι ότι επειδή η μορφολογία του αρσενικού είναι καινούργια αυτοί που τα εκτρέφουν κάνουν πόλεις αιμομιξίες για να διατηρήσουν τα χαρακτηριστικά και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Περιμένω να ακούσω και την γνώμη σας για το τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω... |
|
||||
|
||||
![]()
Την τελευταία εβδομάδα είχα μερικές απώλειες φαίνεται ότι φτάνουν έως ένα μέγεθος και μετά πεθαίνουν...Δεν ξέρω τι φταίει οι παράμετροι είναι μια χαρά αμμωνία 0 νιτρικά >5 θερμοκρασία 29 το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η θερμοκρασία αλλά και πάλι είναι μόνο τα μεγαλύτερα σε μέγεθος...Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει? Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει λάθος! Βοήθεια παρακαλώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι τροφές... ταΐζεις τα μικρά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Baby brine shrimp της Ocean nutrition
|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ μπορούν να βάλουν στο στόμα τους αυτό το μέγεθος τροφής... δίνεις ότι καλύτερο, φυσικά ΑΝ εξαιρέσουμε τις ζωντανές όπως microworms, vinegar eels κλπ..-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άλλο ένα update έχουν μείνει περίπου 5 μικρά όχι πολύ μεγάλα σε μέγεθος φαίνεται ότι μόλις αρχίσουν να δείχνουν λίγο χρώμα πεθαίνουν δεν μου φαίνεται λογικό :/ αν κάποιος έχει κάποια γνώμη επί του θέματος θα το εκτιμούσα αν την μοιραζόταν
|
|
||||
|
||||
![]()
Δήμητρα μπράβο σου που μεγαλώνεις τα μονομαχάκια
![]() Αυτό που παρατήρησα εγώ όταν μεγάλωνα μονομαχάκια ήταν ότι , είναι πολύ ευαίσθητα και θέλανε πολλές αλλαγές νερού και μόνο ζωντανή τροφή . Την πρώτη μου γέννα την είχα αφήσει στα 150 λίτρα και πήγα τους γονείς στα 60λίτρα . Τα μικρά μεγάλωσαν απίστευτα γρήγορα και χωρίς προβλήματα . Την δεύτερη μου γέννα την κράτησα στα 60 λίτρα και πήγα τους γονείς στα 150 , ε λοιπόν σε αυτην έχασα σχεδόν το 80% των μικρών .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η γέννα:) | Lightt | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 12-02-16 00:33 |
Για γέννα... | banzai | Ζωοτόκα | 3 | 26-08-11 18:45 |
Γέννα | crywolf | Malawi | 8 | 16-12-10 18:38 |
Γέννα | CostasD | Malawi | 22 | 04-05-09 14:33 |
1η γέννα... | sidirchris | Ζωοτόκα | 12 | 03-07-08 10:06 |