|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Γιάννη,τι νέα φιλαράκι έχουμε από τον ύφαλο?
πότε θα κανουμε το update να περάσουμε καλά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε Νικο,χαθηκαμε....Λοιπον το ενυδρειο κρατα πλεον 0 νιτρικα....Ταιζω παραπανω αλλα παλι 0.Τα φωσφορικα δεν ξερω ποσο εχουν πεσει,θα εχει ενδιαφερον μια μετρηση....
Κh,ca mg εχουν αρχισει και χρειάζονται συμπληρωμα μεσα στην εβδομάδα που μεσολαβει για την αλλαγη.Το κυανο εκει,να μου εχει σπασει τα νευρα και προκειμενου να χτυπα κοραλλια το σιφωναρω 2 φορες την εβδομαδα...Η βαση θα ετοιμαστει,πρωτα ο Θεος μετα το Πασχα και θα γινει η μεταφορά του ενυδρειου.Μην ανησυχείς καθολου.....θα σε ειδοποιησω ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη,μια χαρά!
Όποτε εισαι έτοιμος για το update πες μου να κανονίσουμε να βρεθούμε! Το κυανό θα φύγει με στεγνό ενυδρείο ευκολότερα αλλα θελει λιγο υπομονη! Καλη συνεχεια να εχεις ..... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Γιανναρε!
τι νέα έχουμε φιλαρακι πως πάμε? να βρεθούμε κάποια στιγμή να σου δώσω και την ανεμώνη,την έχω βάλει στο σαμπ! με το κυανό τι έγινε,ακόμα επιμένει? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κοράλλια,καλα πανε.Το κυανο ομως δεν λεει να με αφησει...Εχτες σιφωναρησα και σημερα ειχε βγαλει παλι....Αλλαγες καθε 7 μερες,βακτηρια καθημερινα,νιτρικά 1-2,αλλα αυτο εκει....
Σκέφτομαι μηπως βαλω νεα φραγκ/κοραλλια και βρει τον δρομο του...και καμια μοντιπορα που γουσταρω πολυ... Που θα παει .....
|
||||
|
||||
![]()
Βότκα συνεχίζεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Κωστα.Την έκοψα οταν μηδενισα...
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βλέπουμε φωτογραφίες Γιάννη τι έγινε στρώσαμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στρωσαμε Σακη,αλλα το κυανο δεν με εχει αφησει.......
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιανναρε,πολύ γουστάρω να ερθει στα σωστά η reefάρα σου!
Να σου πω,τι χρωματα Λεντ εχει το φωτιστικο σου; |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο εχει:
Το 1ο καναλι. 14 cool white 12000k 10 neutral white 7500k 10 warm white 3500k 4 red 660nm 4 green 520nm 8 blue 460 nm Το 2ο καναλι. 12 royal blue 450nm 38 blue 460nm......
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη μπορεις να κλείσεις καθουλου τα πράσινο κόκκινα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Oxι.......δεν μπορω.....
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη καλημέρα τι είχα ξεχάσει το φασμα .
Στο φωτιστικό σου καλό είναι να παίξει στο ένα κανάλι μόνο λευκά 10000κ-18000κ και το δεύτερο κανάλι μόνο μπλε roayl blue και blue η αλήθεια από ότι κατάλαβα από άλλο παιδί που άνοιξα για να του αλλάξω το φασμα οτι η ψυξη ειναι χαλια γιατί δεν έχει σωστή ψυχτρά. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιανναρε καλημέρα!
τι νέα έχουμε τα κόλλησες τα φραγκακια εχθές? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εννοειτε Νικο....παρακολουθω την ανεμωνη να δω που θα κατασταλάξει.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 07-05-17 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για να διορθώσεις το φασμα από 30 λευκά 10 μπλε .
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη....
Τι λεει φιλαρακι,βρήκε την θεση της η ανεμώνη,την ταισες καθόλου; Τις μοντιπορες τις κόλλησες,ολα οκ με το τσιμενταρισμα; |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο απο εχθες βρηκε το που θα κατσει...Δεν εχω ταισει ακομη,αυριο...Με τις μοντι ολα καλα,περα απο ενα ασπρισμα σε μια...
|
||||
|
||||
![]()
Το κυανο,αν και δυσκολο......καντε πως δεν το βλεπετε......
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δώσε Γιάννη πόνο το κυανό σε όλους αυτήν την εποχή έτσι είναι αλλά δεν πειράζει......
Καινούργιες εισαγωγές βλέπω τι γίνεται; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Σακη....Ο Νικος ξηγηθηκε παλι και εβαλα καποια καινουρια και αγαπημενα κομματια...καποια στιγμη θα μπουσταρω κι αλλο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος φιλαρακι
Που θα πάει θα φύγει και αυτό το άτιμο. Υπομονή ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε αντε γερα και ολα καλα θα πανε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιανναρα,μια χαρά φιλαρακι μου!
Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν τα κοραλλακια,παμε γερά στην επόμενη παρτίδα να κόψουμε ακροπορες! |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχααχαχ,παντα αισιοδοξος.....Ευχαριστώ φιλαρακο μου!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορουσε να ηταν καθε μερα,τοσο καθαρο;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένω την μέρα που θα είναι τα κοράλλια μέχρι τη. επιφάνεια του νερού!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα,ευχαριστώ Σακη αλλα κατσε να ξεμπλεξω με το κυανο πρωτα...
|
||||
|
||||
![]()
Κατι μου λεει οτι οταν ξεκινήσει να πέρνει τα πανω του,θα τρίβουμε ματάκια ολοι μας!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |