|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ισως βαλω κι εγω μια cool white οπως ειπες...αλλα αυτο με τη χλωρινη και το οξυζενε δεν καταλαβα...νομιζα να βγαλω τα φυτα απο μεσα και να τα πλυνω...εσυ μου ειπες να το ριξω μεσα στο ενυδρειο????
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην κανεις κανενα λαθος!Τη χρηση του οξυζενε κατα της αλγης μπορεις να το χρησιμοποιήσεις και εντος και εκτος του ενυδρειου.Τη χλωρινη Μονο εκτος και μετα καλο πλυσιμο με αντιχλωριο.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Να ρωτησω και κατι αλλο, το λιπασμα που εχω ειναι τα ιχνοστοιχεια του μισιρλη. Ειναι καλο ή πρεπει να παρω κατι αλλο? Αμμο εχω βαλει απο τη θαλασσα, ειναι ενταξει για τα φυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Τα ιχνοστοιχεια ειναι μια χαρα.Στην αμμο εχω ενσταση.Θα παρεις χαλαζιακη αμμο.Δεν ειναι απαραιτητο απο καταστημα ενυδρειακο!
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ! Για την αμμο τι ενσταση εχεις? δε κανει για τα φυτα? Για την χαλαζιακη που λες απο που θα μπορουσα να παρω εκτος απο πετσοπ, γιατι ειναι και πανακριβη!
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις σκοπο να προχωρησεις σε φυτεμενο βαλε χαλαζιακη.Κανε αναζητηση σε μαντρες με πετρες,βοτσαλα.
|
||||
|
||||
![]()
Δες σε praktiker και καταστήματα με είδη κηπου, έχει.
------------------------- Σε υπόστρωμα με πέτρες λάβας 6mm θα μπορούσε να γίνει τίποτα ή θα πρέπει να μπει χώμα από κάτω ?? Αν ναι έχει στα praktiker τσουβάλια με 6 euro. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin : 06-05-17 στις 11:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οκ...σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...αν εχω καποια εξελιξη θα επανελθω...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος; | al6s | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-11-12 21:42 |
φωτισμος ριο 125 | johnpecn` | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 17-11-12 21:45 |
φωτισμος | grigoris.kriti | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-11-12 16:59 |
Φωτισμος | Satriani | Φωτισμός | 5 | 05-03-09 06:49 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |