|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έ ρε φίλε μου μπερδεγουέη που έπεσε.
Να τα ξεκαθαρίσω λίγο. Το Methylene Blue, έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με τα διάφορα αντι-fungus φάρμακα. Ο λόγος που το βάζουν είναι να μην πιάνουν μύκητες τα αυγά. Το έχω κάνει και εγώ. Για να εκκολαφθουν τα αυγά θα πρέπει επίσης να είναι και μαλακό το νερό, μην το ξεχνάμε. Κατά το διάστημα που τα μικρά μας είναι στο αυγό δεν έχουν ανάγκες φίλτρανσης έτσι κι αλλιώς. Με το που εκκολαφθούν πρέπει να μεταφερθούν σε ανάλογο περιβάλλον. Εν ολίγης δεν κάνει τίποτα το απίθανο ο άνθρωπος, ακολουθεί την πεπατημένη. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Eξωτερικο φιλτρο | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:16 |
ΦΙΛΤΡΟ ΒΥΘΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΡΟΗΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |