|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ήμασταν στην ίδια πόλη θα το έκανα.τωρα δν έχει νόημα.αν ήταν θα μου το έλεγε εξ αρχής,ή θα εδειχνε καποιο <<ανθρωπινο>> ενδιαφερον του τυπου (ελα ρε φιλε παρελαβες ολα καλα?το συνδεσες? κτλ ...τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω με εναν που εχω πει και μια κουβεντα εστω και τηλεφωνικα), Τεσπα.οσο για τις εκφράσεις έχεις τα δίκια σου.Ειχα ανεβασμένη πίεση εχθές.καλο σ/κ να έχουμε,για να κλεισει το θεμα φιλτρου ( αν ο πωλητης εχει αλλη αποψη ας μιλησει) ειμαι 100% σιγουρος οτι λογω του τεφλον που ειχε βαλει ζορισε το εσω πλαστικο που ειναι μαλακο και μας τελειωωωωωσε... παμε για αλλα λοιπον, απο βδομαδα θα αγοραστει καινουργιο σε πεισμα της τσεπης μου, μαλλον το fluval 206 θα προτιμηθει
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικη (γενικως) | kixlidatos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 08-11-14 17:12 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |