|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο καιρο ας κανω ενα μικρο update της μικρης λιμνουλας μου.
ο χειμωνας περασε. καποια ψαρια ηρθαν σε δεξαμενη για να βγαλουν τον χειμωνα... αλλα εμειναν εκει... φυτα ξεράθηκαν αλλα παγωσαν.... και τωρα ανοιξη!!! τα ψαρια επιστρεψαν ολα συν καποια για να μεγαλωσουν και να τα ξαναπαρω στο μαγαζι.... μερικες φωτο ![]() ![]() Σημερα βλεπω υπαρχει αλγη και λιγη τριχοειδης..... ![]() Ο κοκκινος βαρωνος ξεραθηκε και ξαναεδωσε..... ![]() ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΗΡΩΑΣ ποντετερια.... Μου εδωσε το φυτο η φιλη μου η Αρτεμησια περσυ. εγινε τεραστιο.... το εβγαλα εξω και τ αφησα και ξεραθηκε. εφαγε ενα χειμωνα χιονια και παγωνιες..... και λεω φετος δεν το βαζω στο νερο μπας και!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ!!!!!!!!!! ![]() Βγηκαν τα 2 πρωτα φυλλα ..... τι να πω.... ηρωας!!!!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |