|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα έναν έλεγχο δεν βλέπω κάτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aχ βρε Θοδωρή μου , μπήκες σε μεγάλο κόπο για να τα φωτογραφίσεις αλλά δυστυχώς οι φωτό δεν βοηθούν να δω καλά τα "σπυράκια" μόνο σε ενυδρείο θα φαινόταν κάπως .
Θα σου πω όμως τί βλέπω, τα μαύρα στιγματα οφείλονται σε "διγενή τρηματωδη" που μπορεί να προήλθαν απο σαλιγκάρια στην λίμνη σου ή απο κάποιο ψαροφάγο πουλί που κοτσίλισε την λίμνη . Τι μπορείς να κάνεις γι αυτό? Praziquantel , το οποίο είναι πολύ ακριβό και δεν το βρίσκεις στην Ελλάδα ![]() Θα σου πρότεινα να βελτιώσεις την ποιότητα του νερού, να κάνεις πιο συχνες αλλαγές και να προσέχεις να μην έχεις λάσπη στον βυθό . Αν θα μπορέσεις κάποια στιγμή να βγαλεις φωτό απο ενυδρείο θα έχουμε καλύτερη εικόνα . Χαίρομαι ειλικρινά, που προσπαθείς τόσο για τα ψάρια σου .
|
|||
|
|||
![]()
Τα πρώτα νούφαρα στη λιμνούλα μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα Θοδωρή
![]() Μυρίζουν ??
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα!!! Να χαίρεσαι την λιμνούλα σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |