|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Κλεόβουλος ξέρω ότι είσαι κατά των ζουμιων από τα pet shop αλλά υποτίθεται ότι είναι βακτήρια. Λέω εγώ τώρα, κάθε τρεις μέρες που βάζω τροφή να ρίχνω και 5ml υγρά. Το Σάββατο έβαλα και 2 ανουμπιες έτσι λίγο ίσα ίσα για να σπάσει το άγριο τοπίο από τα μαύρα βότσαλα. Σύντομα θα ανεβάσω photo για να μου πείτε και εσείς τις απόψεις σας περί διακόσμησης.
Sent from my Le X820 using Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Malawi μου!!! | Konstantin79 | Malawi | 94 | 23-10-11 15:42 |
malawi?? | rawnerve | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 25-04-11 16:05 |
new malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 11-04-09 15:23 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |