|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τακη καλησπερα, τεσσερις μετρητες εχω. λοιπον
-Ενυδρειο 140 λιτρα (γαριδες) θερμοκρασια 22 C (σαλονι) kwh / μερα 0,80 kwh / ετος 300 Κοστος για εναν χρονο 90 ευρω -Ενυδρειο 54 λιτρα (γαριδες) θερμοκρασια 24 C (υπνοδωματιο) kwh / μερα 0,40 kwh / ετος 150 Κοστος για εναν χρονο 50 ευρω -Ενυδρειο 260 λιτρα (Malawi) θερμοκρασια 26 C (υπνοδωματιο) kwh / μερα 2 kwh / ετος 730 Κοστος για εναν χρονο 210 ευρω οι μετρησεις εγιναν το τελευταιο 10ημερο που ο καιρος εχει ανοιξει οποτε και οι τιμες ειναι ενδεικτικες γιατι τον χειμωνα θα ανεβουν. εχω ντυσει τα 2 απο τα 3 ενυδρεια με φελιζολ. επισης στο μεγαλο ενυδρειο το τελευταιο διαστημα εχω βαλει λεντακια για φωτισμο. τον χειμωνα χωρις να κανω τιποτα απο τα παραπανω πρεπει να ειχα 3 με 3,5 kwh μερα στο μεγαλο. βασικα το δωματιο ειναι χωρις θερμανση και γενικα το σπιτι ειναι κρυο εαν δεν ανοιβει η θερμανση του σπιτιου. Επισης το καλοκαιρι εχουμε δροσια μεσα στο σπιτι. ------------------------- δες τι τυχερος ειμαι μολις εχω διαρροη στο μεγαλλο ενυδρειο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη χρηστος33 : 03-04-17 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi mbuna 260L | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 30 | 16-01-12 14:23 |
Malawi(mbuna) 260L! | Jacob | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 24-12-08 14:44 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |