|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαίνεται να φεύγει πάνω,αλλά να κάνει μισοφέγγαρο προς τα κάτω!Εγώ θα έβαζα ένα κομμάτι γυαλί ορθογώνιο με αρκετή σιλικόνη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το τζάμι είναι 5αρι.
Οι εφικτή λύση είναι να προσθέσω κάτι. Δε νομίζω ότι είναι δυνατόν να αντικαταστισω τελείως το τζάμι. Θα το μελετήσω. Αν πω να προσθέσω είτε λωρίδα, είτε ολόκληρο τζάμι θα πρέπει να γίνει εσωτερικά σωστά; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι από μέσα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φοβάμαι ότι κι αν ακόμα καταφέρω να βγάλω το τζάμι χωρίς να κάνω ζημιά στα πλαϊνά, η ύπαρξη των αλουμινογωνιων με πολύ σιλικόνη δε θα μου επιτρέψει την ορθή και στεγανή τοποθέτηση του νέου γυαλιού.
------------------------- Αν είναι ίσως πάω σε ένα τζαμα και του ζητήσω να μου κόψει ένα τζάμι όσο όλη η πλάτη το οποίο θα τοποθετηθεί εσωτερικά. Έτσι ελπίζω ότι θα απορροφήσει τις πιέσεις αυτό και δε θα προχωρήσει άλλο το ράγισμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 01-04-17 στις 15:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οι τζαμάδες ξέρουν και την σταματάνε την ρωγμή να μην συνεχίσει. χαράζουν κάθετα το γυαλί στην άκρη της ρωγμής και σταματάει να μεγαλώνει. πήγαινε σε κάποιον που ξέρει και θα σου το φτιάξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη κόψε ένα τζάμι όσο είναι οι διαστάσεις εσωτερικά και το κολλάς με σιλικόνη,
μετά το ξεχνάς, δεν θα πάθει τίποτά. Εχω επισκευάσει έτσι με σπάσιμο , όχι ράγισμα, με διαστάσεις πλάτης 150 Χ 50. Λειτουργεί έτσι γύρω στα 4 χρόνια http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74629 το μόνο θεμα είναι το αισθητικό, αν μπορείς να βρεις τζάμι καταμαυρο ησύχασες, αλλιώς κόλλησε εσωτερικά ένα κομμάτι μαύρο πλεξιγκλάς
|
||||
|
||||
![]()
Αμάν ρε Μπάμπη η γκαντεμιά σου.
Κι εγώ υπέρ του εσωτερικού τζαμιού είμαι. 10 με 20 ευρώ θα σου πάει.
|
|||
|
|||
![]() ![]() Δε με θέλει ρε παιδιά το χόμπι. Τι να κάνουμε |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως στον τζαμα που πάω έχει το φιμε στην ίδια τιμή αν θυμάμαι καλά. Βάλε μαύρο και θα είσαι οκ.
|
||||
|
||||
![]()
Μη μασας Μπαμπη !!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάρε ένα καινούργιο http://www.zoofast.gr/aqua-el-pg-16440.html ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν το είχα δει ( αν φυσικά υπήρχε) 15 ημέρες πριν ίσως!!!, αν και αυτή η διαφορά των 20-25¤ την παρούσα στιγμή είναι απαγορευτικη. Όμως ο μαραγκος έχει ήδη κόψει τα κομμάτια για το καπάκι με βάση τις υπάρχουσες διαστάσεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Να υποθέσω ότι όταν λες αισθητικό, εννοείς τις σιλικονες μεταξύ των δύο τζαμιων;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, αυτές,
που και να βάψεις εξωτερικά το τζάμι, οι σιλικονες θα φαίνονται
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραγισμα γωνιας ενυδρειου | anttheo | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 28-05-14 17:01 |
ΡΑΓΙΣΜΑ -ΑΝΤΕΧΕΙ | joys | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-10-10 00:26 |
ραγισμα!επικινδυνο?? | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-03-10 14:37 |
ραγισμα του πατου...βοηθεια! | τζιμακος | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 1 | 06-05-09 22:34 |
Ραγισμα τζαμιου ενυδρειου. | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 09:46 |