|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φιλαρακι μου,τι νεα εχουμε,μηδένισες τα νιτρικά αλλα επιμένει το κυανό ε;
Τωρα θα κανεις λιγο υπομονη Γιάννη μέχρι να κλιμακώσει την ένταση του το κυανό,άφησε το να κανει "πάπλωμα" και συφωναριζε στις αλλαγές μονο όπου βαράει κοράλλια! Καλη συνεχεια Γιανναρα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κοψει μια εβδομάδα την βοτκα και επιτελους μετρω 0 νιτρικα απο μονο του.Εκανα μια αλλαγη σημερα και σιφωναρησα το κυανο απο παντου.Που θα παει....θα φυγει....
|
||||
|
||||
![]()
κανωνησε Γιαννη να φιγει και μετα να μας λες οτι σου λυπει!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Γιάννη,τι νέα φιλαράκι έχουμε από τον ύφαλο?
πότε θα κανουμε το update να περάσουμε καλά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε Νικο,χαθηκαμε....Λοιπον το ενυδρειο κρατα πλεον 0 νιτρικα....Ταιζω παραπανω αλλα παλι 0.Τα φωσφορικα δεν ξερω ποσο εχουν πεσει,θα εχει ενδιαφερον μια μετρηση....
Κh,ca mg εχουν αρχισει και χρειάζονται συμπληρωμα μεσα στην εβδομάδα που μεσολαβει για την αλλαγη.Το κυανο εκει,να μου εχει σπασει τα νευρα και προκειμενου να χτυπα κοραλλια το σιφωναρω 2 φορες την εβδομαδα...Η βαση θα ετοιμαστει,πρωτα ο Θεος μετα το Πασχα και θα γινει η μεταφορά του ενυδρειου.Μην ανησυχείς καθολου.....θα σε ειδοποιησω ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη,μια χαρά!
Όποτε εισαι έτοιμος για το update πες μου να κανονίσουμε να βρεθούμε! Το κυανό θα φύγει με στεγνό ενυδρείο ευκολότερα αλλα θελει λιγο υπομονη! Καλη συνεχεια να εχεις ..... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Γιανναρε!
τι νέα έχουμε φιλαρακι πως πάμε? να βρεθούμε κάποια στιγμή να σου δώσω και την ανεμώνη,την έχω βάλει στο σαμπ! με το κυανό τι έγινε,ακόμα επιμένει? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |