|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι ετοιμος αλλα το πλανο ειναι να μεγαλώσουν στο κυριως, βγηκαν ολα τα ψαρια απο μεσα, μονο τα ραμ ειναι αυτη τη στιγμη.
Ph 6.2 Gh 3 Kh 2 |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο!
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμε ψαράκια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν τα μικρούλια!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη εικόνα να σου ζησουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν!!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η φαμίλια σήμερα
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσουν
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφα!!! Να σου ζησουν
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος μπραβο!!
τωρα το θεμα ειναι θα σου ζησουν ολα αυτα τα μικρα τι γινεται;
|
|||
|
|||
![]()
Τα μικρά θα τα καθαρίσουν οι γονείς μέχρι αύριο οι γονείς αν τα αφήσω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτησω κατι..Απ τη στιγμη που βλεπεις αυγα ποσες μερες κανουν να σκασουν;
Ρωταω γιατι ειδα κι εγω αυγα στα δικα μου αλλα την αλλη μερα εξαφανιστηκαν..Αλλα εγω τα χω με καρδιναλιους οποτε... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε 7 μέρες ακριβώς κολύμπησαν. Στις 3 μέρες σκάνε οι ουρές.
Στα έφαγαν οι καρδινάλιοι λογικά ------------------------- Εν τέλει, τουλάχιστον για το 1ο 24ωρο μετά την νέα γέννα, οι γονείς εξακολουθούν να προσέχουν τα μικρά, τα έχουν αποτραβήξει στην άλλη άκρη και κάνουν εναλλάξ αέρα στα αυγά αν και πιο πολύ προσοχή δίνουν στα μωρά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 26-02-17 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον! Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τι ταΐζεις; Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τα παραμισιουμ;
|
|||
|
|||
![]()
Ταΐζω paramecium, walterwatms και απο έτοιμη τροφη δινω aquarium munster biofish-food matrine κονιορτοποιημενη οπως επισης και jbl novobaby.
Τι να πω για τα paramecium; Δεν εχω μεγαλη εμπειρια, πηρα ετοιμο μπολι απο συγχομπιστα. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάμε καλά, τα μικρά δυναμώνουν και κολυμπούν όλο και πιο κοντά στο εμπρός τζάμι ενώ οι γονείς είναι συνεχώς εκεί να τα μαζεύουν. Τα αυγά στον αυτόματο πιλότο.
------------------------- παράμετροι νερού: PH: Κάτω από 6.0, πρέπει να είναι περίπου 5.8 βάσει χρώματος GH: 2 KH 1 NH3-ΝΗ4:0 NO2:0 NO3: 5 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 01-03-17 στις 02:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νέα γέννα
------------------------- Είναι η 4η γέννα σε 5 εβδομάδες! Όποιος θέλει να του δώσω νερό να πιει να κάνει παιδί ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 06-03-17 στις 08:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος, μια χαρα τα πανε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα δε σταματάνε ποτε και για τιποτα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα δοκιμάσω να ανεβάσω σκληρότητες μήπως σταματήσουν λίγο, φοβάμαι μην εξαντληθούν και τέτοιο ζευγάρι δεν θα ξαναφτιάξω!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις υψηλη θερμοκρασια δοκιμασε να την κατεβασεις λιγο. Λιγο το χαμηλωμα αυτο..λιγο ο περιορισμος στο φαγητο..ισως εχεις αποτελεσμα. Η αυξηση στις σκληροτητες δε νομιζω οτι θα καταφερει και πολλα. Απλα θα γονιμοποιουνται τα αυγα σε μικροτερο ποσοστο.
|
|||
|
|||
![]()
Νέα γέννα εχθές, μετά το 1:00 κοντινά πλάνα
------------------------- Ο πατέρας και τα μικρά από πίσω 30 ημερών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 16-03-17 στις 21:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα!! Να σου ζησουν!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ, εσένα σου ξαναγέννησαν; Εμένα το πάνε σερί ανά 7-8 ημέρες, 6 γέννες κολλητά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλή ομορφιά! Οι γονείς πανέμορφοι ..και τα μωρά..σύννεφο! Από ένα είδος που κατά την γνώμη μου ειναι το ωραιότερο απ'όλες τις νάνο-κιχλίδες
![]() Να σου ζήσουν! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηδη από μια νεα γεννα ενώ τους πηρα τα αυγα....καποια τα ειχαν μεταφερει. Ετσι όταν βγηκαν λιγα ψαρακια τα μαζεψα και τα μεγαλωνω. Ευτυχως ειναι καμια ντουζινα μονο. Εχω χαμηλωσει και τη θερμοκρασια και περιμενω να δω αν αυτό ανακοψει τη φρενιτιδα τους.
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ την πήγα 25.5 αλλά ακόμα γεννάνε. Δεν θέλω να την ρίξω άλλο γιατί έχω και τα μωρά μέσα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεγαλώσαμε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Ramirezi | magman | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-06-13 19:04 |
Τεχνολογία και αναπαραγωγή... | panos1972 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 27-08-10 09:10 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Γκουράμι | Celda | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 16 | 22-11-05 22:11 |