|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα στην παρεα!
Νικο απο NO3 ειμαι στο 0 αμωνια δεν μετραω ![]() ![]() ![]() και φωσφορικα ειναι συγουρα κατω απο 0.03 αλλα νομιζω πανω απο 0 (δεν μου φανηκε τελειος αχρομο το νερακι αλλα παλι μπορει να κανω και λαθος (τεστ salifert) Σακη συγουρα λιγος εξοπλησμος παραπανω δεν χαλασε ποτε κανεναν!! αντιθετος μαλιστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Λεο, πρόσεχε μη στεγνώσεις το ενυδρείο σου κ τα πάρεις όλα στο χέρι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια καινούρια συζήτηση περί NO3/PO4 κ την αντιστοιχία 10/1 δηλ αν έχεις NO3 1 τότε τα PO4 πρέπει να είναι 0.01.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα δεν νομιζω να στεγνωσει Δημητρη με τοσο αλγη που εχω δεν πιστευω να κυνδηνευει. ειναι και η χαετο απο κατω...
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=leonardos;1001264]μπα δεν νομιζω να στεγνωσει
στέγνωσε το κορμί σου τότε,καμάρι του Αμβρακικού! ![]() πλησιάζει το καλοκαίρι! |
|
|||
|
|||
![]()
Ασβεστίου με κλειστά μάτια φίλε!!!!
Όσο για τα νιτρικα καϊ φωσφορικά λίγο αντί φως βάλε αλλά καλό είναι να μην παίζεις με τέτοια κοράλλια στο μηδέν... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;1001333]
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() με τοσο χαμηλα φωσφορικα γιατι εχω ακομα αλγη Σακη? δεν θα επρεπε να υποχωρει? |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δυνατά φώτα και φώτοσυνθέτουν οι αλγες και τραβάνε αυτές πιο γρήγορα από το υπόλοιπο εξοπλισμό!
¶μα βάλεις λίγο αντίφως αμα δεν εχεις θα είσαι καλά πιστεύω. Ίσως και γίνεται και με το νερό της αλλαγής το κακό η απο τον βράχο σου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |