|
|
|||
|
|||
![]()
Λεον πως πάνε τα κοράλλια σου ;
είδες καμία διαφορά στα καινούργια που έβαλες ; κατανάλωσης ανέβηκαν; |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκληραινεις Λεω; Και ούτε μία φωτογραφία;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
με αυτους που εμλεξα Κωστα δεν ειχα αλλη επιλογη!! χαχαχα
ολα καλα πανε οι ακρο βελτιωνουν χρομα καθημερηνα νομιζω (αν και τοσο χαζι που ριχνω δεν την καταλαβενω την αλλαγη ![]() ![]() στη μοντιπορα ειναι ποιο εμφανης απο τα αλλα η αναπτιξη της απο καταναλωσεις εχω αρκετη καταναλωση KH και τωρα μου εκανε μια βουτιτσα το μαγνισιο αλλα ολα υπο ελεγχο! το ασβεστιο ακομα ειναι χαλαρο!! |
|
||||
|
||||
![]()
οπ ξεχασα να ανεβασω τις φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ειναι Λεο,μπράβο φιλαρακι μου πολύ χαίρομαι!
Απο νικτρικα,φωσφορικά πως εισαι;άντε να παίρνουμε και ακόμα περισσότερο χρωματακι! ![]() Καλη επιτυχία να εχεις..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 11-03-17 στις 00:54 |
|
|||
|
|||
![]()
δώσε πόνο λεο "σκληρέ"....
μια χαρά φαίνονται χρωματακι θα έρθει σιγά σιγά με τον καιρό και με της αλλαγές σε εξοπλισμό! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα στην παρεα!
Νικο απο NO3 ειμαι στο 0 αμωνια δεν μετραω ![]() ![]() ![]() και φωσφορικα ειναι συγουρα κατω απο 0.03 αλλα νομιζω πανω απο 0 (δεν μου φανηκε τελειος αχρομο το νερακι αλλα παλι μπορει να κανω και λαθος (τεστ salifert) Σακη συγουρα λιγος εξοπλησμος παραπανω δεν χαλασε ποτε κανεναν!! αντιθετος μαλιστα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |