|
|||
|
|||
![]()
Έχω 1 ενυδρείο 180 λίτρα.
Μέσα είχα 5 Guppy Και 1 καθαριστή Pleco. Έβαλα πριν 1 εβδομάδα 8 Cardinal Tetra kai 4 Cory Sterbai. 2-3 ημέρες πριν τα βάλω παρατήρησα το 1 Guppy είχε Dropsy. Το έβαλα σε quarantine tank, και το παρακολουθώ. Έβαλα τα ψαριά μέσα. Αφού πέρασαν 3-4 ημέρες παρακολούθησα ότι το Pleco έχασε την όρεξη του και σε 3 ημέρες πέθανε. Μετα από 2 ημέρες έχασα το 1 Cory, και είχε και ένα άλλο Cory που ήταν φαγωμένη η ουρά του τελείως. Τελικά πέθανε και αυτό χτες. Σήμερα βρήκα ένα Cardinal να είναι ανάποδο, μάλλον και αυτό δεν θα τα καταφέρει. Οι μετρήσεις μου είναι καλές: Ammonia - 0ppm Nitrites - 0ppm Nitrate - 5-10ppm PH - 7.6 Αλλαγές κάθε 6-7 ημέρες 20% με 30% Στο ένα ξύλο που έχει στο ενυδρείο έχει λίγο μαύρο χνούδι αλλά και πιο παλιά που έκανα post μου είπαν δεν είναι τπτ. Τα Cory ξέρω ότι είναι αρκετά ευαίσθητα στο στρες. Βασικά όλα αυτά μπορεί να ήταν τέλειός τυχαία απανωτά γεγονότα. Απλά θα ήθελα βοήθεια γιατί είμαι νέος στο άθλημα και προσπαθώ να μάθω όσα πιο πολλά μπορώ, απλά προς το παρόν είμαι σε αδιέξοδο. Μετρήσεις καλές, αλλά σχεδόν καθημερινούς θανάτους... Επίσης έχω 1 Java Fern, 2 Amazon Sword, 3 Crypt Wendit τα οποία είναι πολύ μικρά αλλά τα καινούρια φύλλα που βγάζουν μαυρίζουν λίγο. Δεν ξέρω αν έχει σχέσεις. Σκεφτούμε να αγοράσω υγρά λιπάσματα όπως: Seachem Flourish Excel, Seachem Flourish Iron. Είναι καλά? Προτείνετε κάτι άλλο η και άλλα? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γιατί τα γκάπυ μου πεθαίνουν? | mitsos1975 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 02-11-10 22:33 |
Γιατί πεθαίνουν τα γατόψαρά μου;;; | John T | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 03-07-05 23:03 |
Τα ψαριά μου και αλλά…( πολλές φωτογραφίες!!) | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 29-08-04 20:25 |