|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα πλακάκια όχι, δεν είναι στεγανά, και αν διαβάσεις γράφουν πόσο % είναι διαπερατά από το νερό, στις πισίνες η στεγανοποίηση έχει γίνει πριν τα πλακάκια,
και επίσης θα σπάσει ο αρμός μόλις το γεμίσεις νερό γιατί θα υπάρχει στρέβλωση, μη ξεχνάς πως τα πλακάκια είναι άκαμπτα, ενω όλη η ξύλινη κατασκευή όχι, το αντίθετο, είναι εύκαμπτη. Επίσης δεν θα στηριχτείς ότι θα ακουμπάει σε τοίχο, κόντρες θα μπουν οπωσδήποτε για να κρατούν την οθόνη, επομένως υπάρχει ή δεν υπάρχει τοίχος είναι το ίδιο, και θα σου έλεγα να μην ακουμπάει στο τοίχο, να υπάρχει ένα κενό τουλάχιστον 1 εκατοστό. Όπως έχεις καταλάβει είμαι υπέρ των ξύλινων ενυδρείων, ειδικά τόσο μεγάλων διαστάσεων ![]() Η στεγανοποίηση μπορεί να γίνει με εποξική ρητίνη ή με πλεξιγκλάς όπως έκανα στο δικό μου. Με ρητίνη http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90380 Με πλεξιγκλάς http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81174 Με ρητίνη θα μας πει πιο πολλές λεπτομέρειες ο Scorpion, με πλεξιγκλάς ότι θες σου λέω εγώ ![]() Κόστος πάνω κάτω ίσως να κοστίσει το ίδιο, ίσως λίγο παραπάνω το πλεξιγκλάς, αλλά το εμπιστεύομαι , αρκεί να κολληθεί σωστά, που είναι εύκολο
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφοδοσία CO2 (από μπουκάλα) παραπάνω από ενός ενυδρείου | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 13-04-16 22:34 |
Η ιστορία και το μέλλον ενός 20λιτρου ενυδρείου (- ερωτήσεις αρχάριας) | Neima | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-02-13 09:22 |
Ποιά είναι η βέλτιστη διαδικασία κατασκευής ενός ενυδρείου με κόντρες; | olyon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 18-03-06 19:00 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |