|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Στησημο 1350 λίτρα περίπου ενυδρείο
Καλησπέρα παίδες.
όπως είχα πει σε παλαιότερο post μου γύρισα Ελλάδα. βρήκα λοιπόν την ευκαιρία που έψαχνα, βρήκα ένα ενυδρείο 2,70 μ μάκρος 60 εκ. περίπου βάθος και 80 εκ. περίπου ύψος. είναι μόνο το ενυδρείο και η μεταλλική βάση. όπως καταλαβαίνετε θα σας πρήξω. θέλω να μου πείτε γνώμες και ιδέες. θέλω να κάνω ενυδρείο θηρευτών έχω στο μυαλό μου να τρυπήσω το ενυδρείο για να κάνω sump. θα ήθελα να με βοηθήσετε στο πόσα λίτρα θα πρέπει να είναι και ιδέες για την κατασκευή του. επίσης ψάχνω μια φθηνή λύση για φωτισμό χωρίς να μου πάει ο κούκος αηδόνι. δεν ξέρω από που να πιάσω και που να τελειώσω. εκτός από το τεχνικό κομμάτι εξοπλισμού θέλει και πολύ δουλεία με το ντύσιμο ξύλου και την εμφάνιση τού βοήθειαααααααααααααα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Νέου Φίλτρου περίπου 700 λίτρα | Artemisia | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 97 | 15-08-16 22:37 |
βοήθεια για στησημο ενυδρείου απο το μηδέν | Γιώργος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 15-02-11 23:44 |
αρχάριος με ενυδρείο περίπου 10 λίτρων | bouldoza | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-05-10 23:17 |
96Χ50Χύψος κανονικού ενυδρείου = πόσων περίπου λίτρων ενυδρείο? | Pleco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-07 08:03 |