|
||||
|
||||
![]()
Βάζω αυτό το θέμα να συζητήσουμε που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ενα τετοιο τροφοδοτικό στο ενυδρείο και με ποιον τρόπο.Εγώ το μόνο που ξέρω για αυτό είναι ότι στις εξόδους 12v μπορώ να συνδέσω ανεμηστηρακια για ψύξη led ταινίες και οτιδήποτε θελει 12βολτ.
Θα ήθελα να ρωτήσω τι αλλά έξτρα μπορώ να κάνω κ με τις άλλες τάσεις που βγάζει. Επίσης πως θα με χρησιμευε το κουμπι start του υπολογιστη(που συνδέεται) με την έννοια αν θα είναι συνέχεια υπό τάση ή θα μπορώ να ανοίγω κ κλείνω οπότε θέλω.Με λιγα λόγια το θέμα το λέει ξεκάθαρα....τροφοδοτικο υπολογιστή σε ενυδρείο-συνδέσεις.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για led ταινια με τροφοδοτικο απο Pc | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 09-07-13 09:22 |
τι τροφοδοτικο???? | ulisse | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-05-13 10:05 |
Τροφοδοτικο για fan | Γιαννης Μ5 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-05-12 14:52 |
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 12V/6A(ΓΙΑ LED) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-06-10 16:56 |
Αξιοπιστο τροφοδοτικο για ανεμιστηρακια? | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 05-06-09 18:49 |