|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αυτές τις μέρες λόγω του ότι βρήκα λίγο χρόνο είπα να φτιάξω λίγο τα ενυδρεία μου, μιας και λόγο δουλειάς τα είχα λίγο παραμελήσει …
Έτσι έκανα μερικές ριζικές αλλαγές και είδη έχω τελειώσει με τα 2 μικρότερα ενυδρεία μου !! ένα 55 λίτρων και ένα 120 !! Παραθέτω τα αποτελέσματα στο forum προς σχολιασμό και εντυπώσεις !! Ενυδρείο 55 lt : Διακόσμηση : Πέτρες από lava Υπόστρωμα : ¶μμος Φυτά : 1 anubia και 1 που δεν ξέρω τι είναι ( κάθε βοήθεια δεκτή ) Ψάρια : 4 Lamprologus ocellatus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ενυδρείο 120 lt : Διακόσμηση : Πέτρες από τις παραλίες της Κρήτης, ένας μικρός κορμός Υπόστρωμα : Χαλίκι απλό , χαλίκι lava Φυτά : anubia, πολυσπέρμα, και πολλά ακόμα που δεν ξέρω τι είναι ( κάθε βοήθεια δεκτή ) Ψάρια : Poecilia reticulata (Guppy) , Puntius titteya (Cherry Barb ), Corydoras aeneus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 09-12-05 στις 12:45 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |