|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα ρε συ το ιδο πραγμα ειναι καπου εκει μου περνει με τον βραστηρα ισως και λιγο παραπανω, δεν καθομαι και απο επάνω του. Ετσι και αλλιως στα υπολοιπα ενυδρεια κανω μικροτερες αλλαγες νερου και με τον βραστηρα βολευει . Τωρα για ενα ενυδρειο θα τα χαλασουμε? ![]() Ασε που εχω δυο βαρελια για το 180λιτρο. Εχω της οσμωσης το βαρελι 200λιτρο και ενα που ετοιμαζω 70 λιτρο. Για την αλλαγη δεν θελώ και δεν μπορω να χρησιμοποιησω αντλια, γιατι ταυτοχρονα καθαριζω και τα σαπια φυλλα, βρωμιες απο το υποστρωμα, τα προφιλτρα μεχρι να τα καθαρισω ολα αυτα κατεβαινει η σταθμη χωρις να το παρεις χαμπαρι. Τοσα χρονια αυτο κανω δεν ειχα ποτε προβλημα. Μια φορα την πατησα με την θερμοκρασια του νερου. Μεχρι και 2-3 c αν ειναι χαμηλοτερο το νερο της αλλαγης απο του ενυδρειου , δεν υπαρχει προβλημα, ασχετα που εγω το φερνω στο 0,5 λιγο χαμηλοτερα απο του ενυδρειου. Αλλα μια φορα κατεβηκε χαμηλοτερα 5-6c, και τα ψαρια αρχισαν να κανουν νουμερα, τα ροδοστομα, τα υπολοιπα bnp και γαριδες στον κοσμο τους. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |