|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...
Ο ενδιαφερόμενος, ΔΕΝ εξαφανίστηκε! Το Ick έχει εξαφανιστεί κατά 95% και θα συνεχιστεί η ίδια φόρμουλα θεραπείας για άλλες 10 ημέρες. Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας, αν και κάποιοι θα μπορούσαν να είναι λιγότερο "ερειστικοί"... PS: Δεν ξέρω και λίγο με ενδιαφέρει τί εμπειρία έχουν κάποιοι... ξέρω οτι ασχολούμαι με ενυδρεία εδώ και 27 χρόνια και τα τελευταία 10 με ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ενυδρεία. Είμαι σε θέση και έχω μια ελάχιστη εμπειρία για να κατανοήσω τους κύκλους και τις εξελίξεις των οικοσυστημάτων. Ώς εκ τούτου, οι συμβουλές είναι πάντα ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ αλλά όχι και το προσβλητικό ύφος προς εμένα ή προς άλλους συνχομπίστες... Ευχαριστώ!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν ναι,πόσους δίσκους; | stefnikolakis | Δίσκοι | 22 | 10-11-10 07:36 |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
Λάμπες για δίσκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 8 | 03-09-06 20:23 |