![]() |
#1 |
εχει προβλημα??
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα παιδια , εχω ενα 120λτ ενυδρειο το οποιο φιλοξενει τις 11 μελανοταινιες synergos
http://rainbowfish.angfaqld.org.au/synergos.htm εδω και λιγες μερες παρατηρω οτι υπαρχει μια ελαχιστη θολουρα στα τζαμια του ενυδρειου αλλα κυριως οτι στην μια πλευρα το χαλικι εχει κιτρινησει ενω στην αλλη οχι , επισης παρατηρω ενα μαυρο στρωμα πανω στις πετρες του ενυδρειου δν εχω παρατηρησει καποια αλλαγη συνηθειων στα ψαρακια .. θα ενημερωσω και με μετρησεις το ποστ σε λιγο ακολουθουν οι 3 πρωτες φωτο που δειχνουν τις πετρες και το στρωμα πανω τους ![]() ![]() ![]() το χαλικι απο την μια πλευρα -> ![]() το χαλικι απο την αλλη πλευρα ---> ![]() επισης εχω και ενα θεμα με κατι σαν σαλιγκαρια τα οποια ειχα ξαναρωτησει εδω στο φορουμ και μου ειχατε πει οτι ειναι ακινδυνα , σα να εχουν γινει καμποσα αλλα εχω και την απορια αν τρωνε τα φυτα μου διοτι παρατηρω κατι τρυπουλες πανω στα φυλλα ![]() ![]() ![]() ![]() εδω να πω οτι στα φυτα δν βαζω καποιο λιπασμα και πολλα μου ηρθαν στην κατασταση που βλεπετε ( τα κακομοιρα παλι καλα ολοκληρο ταξιδι στεριας-θαλασσας εκαναν να φτασουν) μηπως θα επρεπε?? στην πορεια ανθισαν απο μεσα και εβγαλαν καινουργια φιλα ( τα μικραπου φαινονται στο κεντρο ) μηπως πρεπει να αφαιρεσω( κοψω) τα παλια ?? ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3970
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι προβλημα εχω? | ikaria_jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 13-12-13 14:47 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΓΙΑ... | LAKI | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 28-02-13 14:41 |
Προβλημα με A/O | georgez | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 21-07-11 23:59 |
Προβλημα | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 30-07-08 15:44 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |