|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου έχω το ίδιο ενυδρείο...
Ειναι πρόβλημα,δεν μπαίνει ανεμιστηράκι στο καπάκι.. Ακου τι θα κάνεις Το ''καπάκι'' απο το καπάκι να το βγάλεις(κατάλαβες ποιο λέω) πάρε αυτο http://www.ebay.com/itm/Cooling-Fan-...9d818#shpCntId (5-6 μέρες θα κάνει να έρθει)ξεβιδώνεις τα ''πιαστριάκια''που είναι για να το κρατάνε πάνω στο τζάμι κ πολύ απλά το κολλάς με μονωτικη η με κόλλα στην μια άκρη(μπαίνει ακριβώς). Τσαπατσούλικη λύση άλλα είναι λες κ το έχουν κάνει έτσι για να μην μπαίνει ανεμιστηράκι.. ![]() ------------------------- Παράθεση:
Δε σε δυσκολέυει εκει η λάμπα??? Εγώ έχω μια sylvania gro lux τ5 45 watt με 54ρι ballast με ανακλαστήρα κ τα φυτά πάνε σφαίρα... Τώρα ο αέρας θα χτυπάει πάνω στην λάμπα...ελπίζω να μην επηρεάζει αυτό τη θερμοκρασία... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 26-06-14 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο 120L - τί ψάρια βάζω;;; | Manuel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 30-03-12 14:57 |
Νέο ενυδρείο aquatlantis 120L | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 29-08-10 23:04 |