|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ολοι θα σου ελεγαν συσκωτιση για 4 μερες αλλα εγω λυπαμαι τα φυτα σου μην ζοριστουν..εγω στη θεση σου αν το εβλεπα σταθερο θα το αφηνα ετσι και θα το παρακολουθουσα..
εχω δει 2 περιπτωσεις. 1.εμφανιζεται σιγα σιγα και εχει αργη αναπτυξη=φευγει μονο του μετα απο καποιο καιρο 2.μεσα σε λιγες μερες να καλυψει καθε επιφανεια του ενυδρειου..εκει ειναι αρκετα δυσκολο.. προτεινω για αρχη να το σιφωναρεις πανω απο τις πετρες με λιγο ξυσιμο-ρουφηγμα και να παρακολουθησεις αν θα ξαναβγει στο σημειο που το αφαιρεσες.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tanganyika biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 21-07-10 16:13 |
Tanganyika biotope | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 11-10-08 20:26 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |