|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 180l καθαρα 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:2 χρονια σχεδον 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: - 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 27 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 11,4σκαλαρια 1 πλεκο,2 keyhole,4corydoras 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):- 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):βρυσης 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1/3 καθε 3 εβδομαδες 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 30/4/14 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 1φορα την ημερα,O.S.I. ANGELFISH,JBL GRANA Cichild,JBL novo pleco 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:6,8-7 KH:6-10 GH:7 ΝΗ3 (αμμωνια):ΝΗ4 0,05 ΝΟ2(νιτρώδη):0-0,5 ΝΟ3(νιτρικά):25 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: αμμωνια ΣΤΙΚΣ:ναι Ηλεκτρονική: οχι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 1 σκαλαρι 2. ΔΕΡΜΑ:κανονικο 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ:κανονικη 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):δεν κανει 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):ελαχιστα αυξημενη προσ κανονικη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :δεν τρεφεται ,ΕΧΕΙ φυσιολογικη ορεξη 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 3 μερρεσ 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:μου πεθαινουν απο αγνωστη ασθενεια..το ενα σκαλαρι οχι αυτο που δεν τρωει εχει καμια φορα πανω του ενα περιεργο ιστο σαν αραχνη αλλα φευγει. ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ:ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ esha 2000,exit 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: κανονιη 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:3 μερες 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? :οχι 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:ναι 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:- ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? :οχι 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :ναι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:εχω χασει κ αλλα ψαρακια απο αυτο,δηλ αδυνατηζουν ξαφνικα κ πεθαινουν απο αφαγια..τ ενα ειχε κανει τρυπα στην κοιλια αλλα με το exit περασε αλλα τελικα πεθανε..ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ,, _______________ καλησπερα ειμαι κανουργια στο φορουμ ουτε που επρεπε να γραψω δεν γνωριζω καλα καλα!οποτε συνχωρεστε με εαν κανω κατι λαθος.Απλα ηθελα καποιεσ γνωμες.γιατι μου ψωφανε τα ψαρια ξαφνικα ?μπορει να εχω ιο στο ενυδρειο κ να αρρωσταινουν οταν πεφτει το ανοσοποιητικο τουσ??εχω εναν αγγελοψαρο που ηταν ζευγαρι πεθανε η θυληκια πριν καιρο αλλα ξαφνικα τωρα δεν τρωει κ αδυνατησε.ξερω πως θα πεθανει αλλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!!!! | CHRIS4204 | Bettas | 15 | 08-12-11 23:25 |
Dεν τρωει το σκαλαρι | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 18-07-11 08:07 |
Μια βοηθεια παιδια | johnm62 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-06-09 00:06 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ??? | ghat | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-07-05 16:03 |