|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε alexandertm8, όταν έφτιαξα το 30αρι κύβο μου (32 Χ 32 Χ 32) έκοψα για 1η φορά μόνος μου τα τζάμια, έκανα τόσο χάλια κόψιμο που σε κάποια σημεία έσπαγα τα δόντια που έμειναν με πένσα, και μετά με τριβείο προσπάθησα να το φέρω κάπως στα ίσα του (σιγά μην ήρθε). Οταν το κόλλησα υπήρχαν τόσα κενά που ήταν ένα μάτσο χάλια. Πήγα στο leroy, πήρα μάυρη πλαστική γωνιά πλάτους 2 cm (0,70 Ευρώ το μέτρο) και τη κόλλησα σε όλες τις γωνίες, το απότελεσμα αισθητικά έγινε άψογο και το ενυδρείο λειτουργεί πάνω από 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα σου πρότεινα να βάλεις τέτοιες γωνιές ή αλουμινίου και μετά ξέχνα το, δεν είναι και τόσο μεγάλο για να χρειάζεσαι τρελές αντοχές
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με τα σωληνάκια σιλικόνης | Νοτιοαμερικάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-09-13 18:48 |
Δισκοενυδρείο σε φωτεινό σημείο | philosopher | Δίσκοι | 7 | 08-09-10 09:38 |
Αυτό κι αν δεν είναι πρόβλημα.... | drbig | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 27-06-10 16:52 |
Τι είναι αυτά? + CO2 από ποιο σημείο και μετά? + Φυσαλίδες στο νερό | kostas_dimi_xapsas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 23-02-09 06:47 |
Πρόβλημα σιλικόνης | eroteymenos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 26-02-08 14:23 |