#8
|
||||
|
||||
![]()
Για να ανεβασει την αμμωνια απο το 0.25 στο 3-4, απο τις 5 σταγονες που βαζει τωρα, πρεπει να ανεβασει τη δοσολογια σε ενα τονο.
Γιατι? Δλδ οταν θα μηδενισει η αμμωνια τελειως (εχει μειωθει σε 0.25 απο 4 που ηταν στην αρχη του στρωσιματος), θα πρεπει να βαζει ακομα περισσοτερο? Απο τη στιγμη που οση βαζει μετατρεπεται σε ΝΟ2 (5 εχει) και ΝΟ3 (20 εχει), φτανουν οι 5 σταγονες. Υποτιθεται οτι με τη δοσολογια που βαζει σε αμμωνια, προσομοιαζει την ποσοτητα αμμωνιας που θα εβγαζαν τα πρωτα ψαρια που θα μπουν, ετσι ωστε να παραμενει μηδεν στις μετρησεις. Μονο αν θελει να αυξησει τη βιολογια (πχ αν θελει να καλυπτει περισσοτερα ψαρια που θα μπουν αρχικα) θα πρεπει να ανεβασει τη δοσολογια. (αλλα και παλι δεν θα ανεβαζει τη δοσολογια οσο αυτη μηδενιζει, αυξανομενης της βιολογιας). Μου διαφευγει κατι?
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για αγορα τεστ! | korasidikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 07-10-12 12:20 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |